פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר טוב אז קראתי את הביקורות על ה IRIVER H320 והוא נראה לי ממש מכשיר פיצוץ עם אוזניות טובות וכו השאלה היא מה אוכל את מה!!!!! עריכה: עזבו הבנתי שניטש פה קרב אדיר בין שני הנגנים אני החלטתי ללכת על הX5L לא יודע נראה לי יותר חזק אז אין תמיכה בעיברית!וואוו אני אחיה בלי זה לא נראה לי שהפינק פלויד בשנת 70 תכננו שאני אצטרך תמיכה בעיברית ובטח שאת דייב מטיוס זה לא מעניין אז תגידו לי תתחדש עוד שבוע ל X5L אה ושתהיו בענינים זה מתנת אירוסים!!!!!!!!!!שיו לאן הגענו
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר עכשיו תגידו מה לגבי השלט שלושווה לקנות אותו הוא עולה 289 שח בבאגהוא מגיע מחר לחנויות
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אם הוא עם מסך ואתה צריך אותו אז שווהאבל אם אתה לא צריך וגם אם הוא בלי מ סך אז לא שווה
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים עכשיו תגידו מה לגבי השלט שלושווה לקנות אותו הוא עולה 289 שח בבאגהוא מגיע מחר לחנויותאחי הוא כבר מלפני שבוע בבאג ולא שווה לך לקנות אותו...289 ש"ח זה הרבה מאד יחסית אבל זה ירד בקרוב ...וגם ניתן להתמכווח על המחיר.אם הוא עם מסך ואתה צריך אותו אז שווהאבל אם אתה לא צריך וגם אם הוא בלי מ סך אז לא שווההוא עם מסך.
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר הלכתי לראות היום את ה IAUDIO בבאגאני חייב להגיד לכם שזה אחד המכשירים הכי מגניבים שנתקלתי בהםהוא קטן שקשה לתאר ממש פצפון!מכשיר נאה עם מגה ממש נעים!הבחור בבאג היה כזה אדיב פתח לי קופסא ישב איתי על החוברת הוראות(בעיברית)הראה לי מה מקבלים וכובקיצור מכשיר אחד החזקים!
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אז תקנה כבר! לא תגמור עם זה עם תחשוב תחשוב ותחשוב זה בידיוק היה ככה גם אצלי ....חודשיים הייתי סגור עליו ולא קניתי.....עד יום שישי האחרון. ובאיזה באג קנית ? איפה ?
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים זה בידיוק היה ככה גם אצלי ....חודשיים הייתי סגור עליו ולא קניתי.....עד יום שישי האחרון.ובאיזה באג קנית ? איפה ?תגיד...לא קנית X5L? או שזה לא היית אתה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.