פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אתמול באתי להטעין את הH10 שלי, השארתי אותו ללילה. קמתי בבוקר אני קולט שהתבלבלתי בין המטענים של הH10 לשל אחד הפלאפונים בבית!!! המכשיר היה חם מאוד אני מפחד שיכול לקרות לו משהו כבאתי להפעיל אותו הוא לא נדלק, חיכתי קצת ואז הו נדלק ורשםם שאין בטריה. ואז כשחיברתי אותו למטען הנורמלי הוא נדלק. יכול להגרם לו נזק?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים תראה עקרונית אם השתמשת במטען עם הספק יותר נמוך מהמטען המקורי לא צריכה להיות בעיה אבל אם השתמשת עם מטען שההספק שלו גדול יותר אז יכול היות שהיית שורף אותו לא נראה לי שגרמת לנזק אבל פעם הבאה שים לב1
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מטען של פלאפון מספק מתח נמוך יותר ממטען של נגןבגלל זה לא קרה כלוםואם הכל עובד אז מה אתה רוצה?לא קרה כלום
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים את החיבור חשמל צריך לחבר לכבל המפוצל שלו והחיבור הזה נראה כמו של פלא... גם לי זה קרה פעם ולא קרה לו כלום...
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר תודה חברה.המטען הוא של NOKIA.אבל יש משהו מוזר.בצהריים כשחזרתי מהבית ספר אז הפעלתי אותו והיה רשום בטריה מלאה.עכשיו אני בא לפתוח אותו והוא לא נידלקת.אני בא להטענה עוד פעם והוא כן נדלק.אם קרה נזק זה רק לבטריה נכון?ומה זה יכול להיות?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים יכול להיות שגרמתה נזק מזל שיש לך בטריה מתחלפת אני ממליץ תרוקן אותו עד שהוא ימת ולא ידלק תמלאה אותו עד הסוף ככה 3 פעמים עם אחרי זה זה לא מסתדר תקנה בטריה חדשה
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר אם אני לא טועה ארקדיה מחליפים בטריות מקולקלות גם אם לא קניתי משם? סעמק זה יקר הבטריה הוענתי כבר 3 פעמים. כל פעם זה מתרוקן אחרי כשעה וצריך להטעין. (עוד כשמכשיר מכובה!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.