עבור לתוכן

המחשב כבה פתאום מעצמו . . . בואו נעשה אלימינציה בהתחלה . . .

Featured Replies

פורסם

תשמעו, זה די פשוט . . . אני פשוט לא יודע באיזה רכיב לחשוד: מעבד, ספק כוח ,זכרונות,דיסק קשיח . . .? !

הנה כמה תרחישים שקרו לי... אני מגיל 15 בעסקי החומרה, ואני משתגע פה... לא רוצה סתם לסחוב 15 קילו לחנות מחשבים בר"ג . . . בושה.

- אני מפעיל אותו, מפעיל נגיד GTA SA ואחרי כמה זמן הנורית של המסך הופכת כתומה והמחשב פשוט נכבה מעצמו

- אני מפעיל את המחשב, ואחרי כמה שניות הוא דופק שני ציפצופים ונכבה מעצמו

- אני מפעיל את המחשב ועוד בדוס הוא פשוט נכבה מעצמו

- אני מפעיל את המחשב וכשהוא מגיע לקטע של השינוי חלון מדוס לחלונות הונורה במסך הופכת לכתומה והווינדוס לא עולה וזה נשאר כתום . . .

רעיונות?

קירור: BIGWATER והמים זורמים, גם כמה שניות זה לא מספיק זמן כדי שהמחשב ייכבה עקב חימום (נגיד ואיפה שהוא אין זרימה).

מערכת: XP WINCHESTER 3200

512X2 TWINMOS SPEED PREMIUM

THERMALTAKE 480 SILENT POWER PSU

2XSATA 150 G"B SEAGATE NCQ HARD DISKS

פורסם

אומנם פסלת את זה אבל זה נששמע כמו בעית חימום

תן למחשב זמן להתקרר ואחרי זה תדליק אותו ותכנס לביוס

תבדוק מה הטמפרטורה שלו בביוס

כמו כן תביט לתוך המארז ותראה שהמאווררים עובדים

בעיקר המאוורר של המעבד

פורסם
  • מחבר

תשמע קטע . . .

פתחתי את המארז היום בפעם המי יודע כמה ו . . . ראיתי כתם קטן וירוק על כרטיס המסך . . . בקיצור, איכשהו כנראה החיבור של הכניסת מים לתוך הבלוק קירור של המעבד של ה BIGWATER כנראה טיפטף טיפה טיפה על כרטיס המסך למטה ונוצרה שם שלוליץת . . . למזלי כלום לא קרה כי המים הירוקים של THERMALTAKE לא מעבירים חשמל, זה מין נוזל סמיך ומאוד מסריח כשהוא מתייבש לך על האצבעות, לא בדיוק מים.

בכל מקרה, פתחתי,תיקנתי הכנסתי מחדש ו . . . אני מחכה לראות מה יקרה.

רוצים טמפרטורות?

XP64 3200 WINCHESTER 200 MHZ רץ בטמפרטורה של : 36 מעלות !!!

הכרטיס מסך 6600GT של ALBATRON רץ במהירויות סטוק בטמפ': 38 מעלות !!!

קיצור, אני מחכה לראות מה יקרה. אז בסוף זה כן הקירור . . .(אני מקווה,המחשב עוד לא נכבה או משהו)...

אני מאוד אתעצבן אם בזמן שאני אסע עוד שעה לבסיס לשבועיים אני אחזור והוא יהיה מכובה. והאימיול לא הוריד כלום וסתם הלך כסף על אינטרנט... גרררר.

תודה אחי, חשבתי באמת לבדוק אחרי העצה שלך שאולי פיספסתי משהו קל בניסיונותיי לחפש אחר בעיה מורכבת הרבה יותר . . .תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים