פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאותאבל כן אפשר להגיד שאינטל תמכור מרובעי ליבות עד הזמן הזה בשנה הבאהככה שחברות תוכנה יצטרכו להצדיק את קיומן ולדחוף פרוייקטים שמנצלים ריבוי ליבות
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מה הקשר בין כפול ליבה ומשחקים ?ליבות נוספות לוקחים כשצריך לתמוך בישומים נוספים ולא ברמת הישום הבודדאני מצרף טבלה שמראה את חוסר המתאם בין המעבד ליכולת הגראפית[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מה הקשר בין כפול ליבה ומשחקים ?ליבות נוספות לוקחים כשצריך לתמוך בישומים נוספים ולא ברמת הישום הבודדאני מצרף טבלה שמראה את חוסר המתאם בין המעבד ליכולת הגראפיתהשינויים הם ממש ממש מזעריים בכל מקרה.................
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים צוואר הבקבוק נמצא במאיץ הגראפי לא משנה יחיד כפול או מרובעממנו לא יצא יותר מיץ
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים יש לנו עוד שנה ואז נראה אם ההערכות שלך היו נכונותוחברה עם מספיק כסף תוציא מיץ גם מפלדת אל חלד
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים ראסמי אני לא יודע אני כרגע מסתדר בסביבת הווינדוס עם 2.4GHZ כל מקרה אני קונה מחשב חדש כדי שיהיו שני מחשבים אז אמרתי אם כבר, אז כבר.. תודה אני אחשוב מה אני מעדיף.... ותגידו בעתיד הקרוב (שנה - שנה וחצי) יהיו משחקים שינצלו את כפולי הליבה? למיטב ידיעתי אנריל הבא אמרו להיות כפול ליבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.