פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אני לא חושב שזה כל כך אפשרימצד שני, מיקרוסופט יודעים "קצת" יותר ממניאני חושב ששמעתי את המושג "מערכת ניהול משאבים חכמה" בקשר למערכת ההפעלה (OS)אני כנראה מגזים
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אורך חיי מחשב הוא לא חצי שנה ולא שנה ולא 3 שניםאני רואה כל יום מחשבים בני 6-7 ויותרקניית כפול ליבה כרגע מאריכה עד מאוד את אורך חיי המחשב
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אורך חיי מחשב הוא לא חצי שנה ולא שנה ולא 3 שניםאני רואה כל יום מחשבים בני 6-7 ויותרקניית כפול ליבה כרגע מאריכה עד מאוד את אורך חיי המחשבאני בכוונה קצת הגזמתי כדי להדגיש את הנקודה שלי- שמעבדים כפולי ליבה יאריכו מאוד (ואפילו לאנשים שקונים מחשב כל שנה וחצי) את חיי המחשבזה נוגע גם לאינטגרל
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אני רואה כל יום מחשבים בני 6-7 ויותרגם אני. אבל הם לא ממש בנויים להריץ את המשחקים העכשוויים בד"כ בצורה טובה.
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים קראתי בכמה פורומים מחו"ל על זה בדיוק עכשיו..הם אומרים שאם גיימר ורק גיימר, לא מקודד ברקע ודברים כאלה, כדאי ללכת על ה3700..והם אמרו משהו שאפשר לקבוע מה יעבוד על כל ליבה? זה באמת אפשרי? או שזה קובע אוטומטי בכפולי הליבה?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים גם אני. אבל הם לא ממש בנויים להריץ את המשחקים העכשוויים בד"כ בצורה טובה.זה לא היה בהקשר למשחקים אלא בהקשר לחיי מחשבקראתי בכמה פורומים מחו"ל על זה בדיוק עכשיו..הם אומרים שאם גיימר ורק גיימר, לא מקודד ברקע ודברים כאלה, כדאי ללכת על ה3700..והם אמרו משהו שאפשר לקבוע מה יעבוד על כל ליבה? זה באמת אפשרי? או שזה קובע אוטומטי בכפולי הליבה?האתרים מופנים לאנשים שמשדרגים את המחשב שלהם בערך פעם בשנההמצב בישראל רחוק מזה ולכן בישראל צריך ראיה לעתידמה עדיין לא מנוצל היום אבל יהיה הדבר הגדול הבא
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים בהחלט מסכים. חומרה טובה יכולה לחיות ולשמש בשקט גם 6 שנים (במיוחד לאופיס, אינטרנט וכו'...).
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים כן ליאור אתה באמת צודק..ומה שמעצבן שאם אני אקנה את המחשב עכשיו או בעוד חצי שנה המחירים ירדו במקסימום 500 שקל לכל המפרט..המחירים נשארים תקועים פה..... זה פשוט מרגיז.ומה בקשר לשאלה של הכפול ליבה, האם אפשר לקבוע מה יעבוד בליבה 1 ומה בליבה 2?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אני יודע שבשאללים יותר מתקדמים זה אפשרילא יודע אם זה אפשרי ב Win XP למרות שהוא מתוכנן גם לעבודה מול ריבוי מעבדים/ליבות
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים כן ליאור אתה באמת צודק..ומה שמעצבן שאם אני אקנה את המחשב עכשיו או בעוד חצי שנה המחירים ירדו במקסימום 500 שקל לכל המפרט..המחירים נשארים תקועים פה..... זה פשוט מרגיז.ומה בקשר לשאלה של הכפול ליבה, האם אפשר לקבוע מה יעבוד בליבה 1 ומה בליבה 2?נפלאות המס בארץ
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אני יודע שבשאללים יותר מתקדמים זה אפשרילא יודע אם זה אפשרי ב Win XP למרות שהוא מתוכנן גם לעבודה מול ריבוי מעבדים/ליבותאבל הוא יעשה לי אוטומטית נניח שהמשחק יעבוד על דבר אחד והתוכנות באחד אחר?.. כי אם לא, הדואל קור לא ממש עוזר לנו נכון?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אההה אתה מתכוון בצורה כזאת קטנה אז כןהוא יפנה יישומים לליבה פנויהחשבתי שאתה מתכוון כשאתה מריץ למשל קידוד סרט ומקודד את הפס קול שלו ל Mp3 ואז מריץ משחק ורוצה ששני הקידודים יעבדו על אותה ליבה והמשחק על ליבה נפרדת
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים לא אני לא מתכוון לקודד 2 דברים ביחד.. וגם לא קידוד אחד.. אין לי מה לקודד ולא יודע מה אנשים מקודדים בדיוק שכל כך צריך את זה.אני לוקח כי בעתיד עוד שנה - שנה וחצי.. כפי שאתם אומרים הדואל קור יהיה טוב יותר גם במשחקים..
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים ראסמי אני לא יודע אני כרגע מסתדר בסביבת הווינדוס עם 2.4GHZכל מקרה אני קונה מחשב חדש כדי שיהיו שני מחשבים אז אמרתי אם כבר, אז כבר..תודה אני אחשוב מה אני מעדיף.... ותגידו בעתיד הקרוב (שנה - שנה וחצי) יהיו משחקים שינצלו את כפולי הליבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.