עבור לתוכן

צריך עזרהה בטעינה של האיפוד למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום! יש לי איפוד 15 גיגה,קנייתי כבל של חיבור למחשב של firewire. כשאני מחבר את האיפוד למחשב עם הכבל אז זה מראה לי שהבטרייה של האיפוד ניטענת אבל זה לא מראה לי שהאיפוד מחובר למחשב כלומר נאי לא יכול להעביר קבצים למחשב ולהפך, למישו יש מושג מה אני יכול לעשות???

פורסם

כן, באמת מוזר איך מישהו בלי יכולת ביטוי שלא קורא את חוקי הפורום ועובר עליהם, מתלונן שסוגרים לו דיונים (או שזה בעצם לא מוזר...)...

א) שנה את הכותרת מהר, ותתחיל לקרוא את הפורומים לפני שיחסמו לך את החשבון.

ב) אני באמת מציא לך לעבוד קצת על הניסוח וביטוי שלך, רוב האנשים לא ממצמצים לרגע כשהם רואים סגנון כתיבה כזה הזויייייי

ג) אני לא סגור על איך זה ב IPOD, אבל לפי דעתי יש לו מצב טעינה בחיבור למחשב, ומצב העתקת שירים, תחפש באופציות של המכשיר או ב MANUAL אם זה באמת ככה, ותשנה את זה אם כן...

פורסם
  • מחבר

אין כזה דבר....שמחברים את הכבל זה אמור גם לטעון וגם לאפשר להעביר קבצים כלומר אין איזה כפתור מיוחד שעושה את זה

פורסם

יש לך IPOD 15 ג'יגה?

מה קרה לכבל שהיה לך?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? לא קרה לכבל שום דבר הוא עדיין אצלי ושוב אני יחזור על הבעיה. כשאני מחבר תאיפוד למחשב עם הכבל אז זה טוען את האיפוד אבל לא מראה שהאיפוד מחובר למחשב.כלומר לא מופיע לי כונן g או כל דבר דומה לזה

פורסם

א) ניסית עם חיבור USB ?

ב) ב ITUNES הוא גם לא מזוהה?

פורסם
  • מחבר

בשביל חיבור usb צריך שהמחשב יהיה usb 2.0 ושיהיה לך כבל. המחשב שלי לא תתומך ב usb 2.0 ובנוסף אין לי כבל. וכן גם הitunes לא מזהה את האיפוד

פורסם

כשאתה מפעיל אותו סתם ככה הוא עובד בסדר ומשמיע מוזיקה?

פורסם
  • מחבר

כן כשאני מפעיל אותו אני יכול לשמוע שירים ולדפדף בתפריט שמה כאילו הכל רגיל

פורסם

מה זאת אומרת? לא קרה לכבל שום דבר הוא עדיין אצלי

אמרת שקנית בגלל זה שאלתי מה קרה לזה שקיבלת עם האייפוד

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי נסעו לסיני ומצאו שמה איפוד...

פורסם

אז מה?

במצרים לא מקבלים כבל?

פורסם
  • מחבר

חחחח הם מצאו רק תאיפוד עצמו...

פורסם

אהההההה חחח סבבה הבנתי

אחלה מציאה...

פורסם
  • מחבר

באמת אחלה מציאה אבל חבל שאני לא מצליח להעביר קבצים...אין לי מושג איך לעזור לי אחי??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים