עבור לתוכן

בעיית "קפיצות פינגים" בשרתים ישראלים אירופאים וכו'

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת ביתית שאליה מחוברים אני ואח שלי..

ברשותי ראוטר של 3COM מהדגם האלחוטי אבל ללא המודם ..

אני משתמש במודם שקיבלתי מבזק כמובן B312+

בשבוע האחרון התחילו להופיע לי קפיצות של פינגים גבוהים בשרתיי משחק שאני משחק בהם.. באירופה ואפילו בישראל

עשיתי לי ולאח שלי בדיקות מקיפות של וירוסים ו SPY WARES בעזרת מספר תוכנות

מצאתי כמה SPY WARES אבל העפתי את כולם והבעיה ממשיכה..

דיברתי עם בזק ונמצא כי הקו שלי תקין

למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה

פורסם

כשאתה מנסה להחתבר ישירות (את המודם למחשב שלך, לא דרך ראוטר), עדיין יש את הבעיות?

פורסם

אני יכול להגיד לך אישית שיש איטיות מסויימת אצל 012 בשבועיים האחרונים לשרתים בחו"ל.

לפי תגובות אחרות בפורום, אתה יכול לראות שגם אצל נטויז'ן נוצרה בעיה כלשהי.

פורסם

כנ''ל גם בברק אני מנסה להוריד כבר שבוע aa וכול פעם משרת אחר וזה מוריד לי על 0.3

ואחרי 3 דקות נתקע ואף פעם זה לא היה ככה

משהו קרא נראה לי לסיב האופטי של הארץ

(לפני שנה הוא נפגע באזור קפריסין)

נראה לי ששוב משהו קרה לו שהאינרטרט זוחל בכול הארץ

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה בקשר לסיב אופטי וכו'

עשיתי עוד כמה בדיקות ומצאתי שיש קפיצות רק שאני ואח שלי משחקים בו זמנית ברשת..

או למשל אם מישהו משחק והאחר גולש באינטרנט או משהו דומה..

תודה למגיבים :yelclap:

פורסם

כמו שיכולתם לראות בנושאים אחרים גם לי יש בעיות פינגים בשעות מסויימות רק לשרתים בחו"ל.. בארץ זה די מהיר ומובן מאליו שזה מהיר...

אבל לא יודע מה קרה בזמן האחרון, האיטיות באתרים בחו"ל ומשחקי רשת היא פשוט מחרידה, בנטויז'ן אומרים שהכל בסדר אצלם ואלה הם הפינגים, אז או שזוהי התשתית וצריך להתרגל או שבאמת יש תקלה שעובדים עליה, אבל אם לא הוזכרה ידיעה כזאת בשום אתר חדשות שמדווח גם על נושאי אינטרנט, אז כנראה שאין שום בעייה או תקלה ופשוט כמה מחברות האינטרנט פשוט זורקות עלינו זובי.

פורסם

קורה לי הרבה כשאני משחק עם שרתים מאירופה..

לא קשה לבדוק את המקור של הבעיה ואז ליידע את הספק אינטרנט שלך!

כנס לדוס (cmd) ואז תרשום tracert x.x.x.x (איפה שיש איקסים תמלא את כתובת האיי.פי של אחד השרתים שאתה משחק בהם בדרך כלל והפינג שלו פתאום גבוה)

מה שהפעולה עושה זה ליצור תקשורת עם אותו שרת אבל להראות לך דרך איזה שרתים אתה יוצר קשר עד שאתה מגיע לשרת ומה המהירות תגובה (פינג) של כל אחד משרתים אלו כלומר ככה אתה רואה באיזה שרת שעוברת דרכו התקשורת שלך יש נפילה ובגללו הפינג כל כך גבוה.. (שרת זה הוא השרת שיש בו קפיצה ענקית בפינג..)

ככה אתה מזהה את מקור הבעיה אם הוא מחוץ לארץ או הספק שלך (בדרך כלל מחו"ל) ופשוט תיצור קשר עם התמיכה הטכנית של הספק שלך ודווח על הבעיה הם ינסו לטפל בזה ולחדש את התקשורת אם יש ביכולתם...

אם הם לא יכולים לעשות כלום אז בדרך כלל תוך יום יומיים השרת עצמו שנפל מתוקן ואז הכל פועל כרגיל

מקווה שעזרתי להרבה חבר'ה שמשחקים באינטרנט ולא מבינים למה פתאום יש להם בעיות כאלה.. :xyxthumbs:

פורסם

יש לי את הבעיה הזאת בנטויז'ו כבר 8 חודשים

עניין הפינגים לחול ממש זוועה

אני מתנתק מהם היום לטובת חברה אחרת

חשבתי על ברק

או אקטקום

פורסם

יש לי את הבעיה הזאת בנטויז'ו כבר 8 חודשים

עניין הפינגים לחול ממש זוועה

אני מתנתק מהם היום לטובת חברה אחרת

חשבתי על ברק

או אקטקום

תרשה לי להמליץ לך על ברק 013, מחברים שמחוברים לספקית הזאת, הם מאוד מרוצים, במיוחד מפינגים לחו"ל וכמובן שרתי משחקים.

אני עכשיו צריך לסבול עד פברואר בגלל ההתחייבות לנטויז'ן, אבל ברגע שההתחייבות נגמרת אני בורח כל עוד נפשי בי.

פורסם

תודה על ההמלצה נראה לי שזה מה שאני יעשה באמת..:]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים