פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל אני חייב לשבח אותך על התמונה של הכבשה השחורה והמוטו - יש על שחורים? - ענק!!עכשיו לעניין, הלוח של DFI מצטיין ביכולות OC מצויינות, והוא בעצמו לוח מצויין.הלוח של Abit Fatal1ty, זה לוח שעוצב ע"י Fatal1ty שזהו שחקן משחקי רשת גדול.. בגדול, זה אמור להיות הלוח מספר 1 לגיימרים.שני הלוחות מצויינים, אני הייתי הולך על ה Fatal1ty מכיוון שהוא מעוצב בימיוחד לגיימרים.מבחינת ביצועיים, ניראה לי שה Fatal1ty טוב יותר, לא בטוח על זה. תריץ חיפוש בגוגל על הלוחות ותראה את התוצאות..
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל אני חייב לשבח אותך על התמונה של הכבשה השחורה והמוטו - יש על שחורים? - ענק!!עכשיו לעניין, הלוח של DFI מצטיין ביכולות OC מצויינות, והוא בעצמו לוח מצויין.הלוח של Abit Fatal1ty, זה לוח שעוצב ע"י Fatal1ty שזהו שחקן משחקי רשת גדול.. בגדול, זה אמור להיות הלוח מספר 1 לגיימרים.שני הלוחות מצויינים, אני הייתי הולך על ה Fatal1ty מכיוון שהוא מעוצב בימיוחד לגיימרים.מבחינת ביצועיים, ניראה לי שה Fatal1ty טוב יותר, לא בטוח על זה. תריץ חיפוש בגוגל על הלוחות ותראה את התוצאות..תודה D:וגם אני חשבתי על ה-Fatality, אבל הבאסה היחידה היא שהוא בא עם ה-uGuru Panel המסריח הזה שדופק לך את כל המארז עם הכיעור המדהים שלו.אפשר להוציא ולהכניס אותו במידת הצורך או שזה חובה לשים את הפגע הסביבתי הזה?
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים השוואה לא נכונה מכיוון שה Fatal1ty הוא בכלל SLIאם כבר אז תשווה DFI שהוא SLI ל Fatal1ty שהוא SLIבכל מקרה, ללא אוברקלוק שניהם יהיו שוויםבאוברקלוק ה DFI יהיה עדיף פי כמהוד"א לגיימינג לבד לא הייתי לוקח אף אחד מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.