עבור לתוכן

לכול אלו שמחפשים ביקורת בעברית על נגן ה gmini 400 של ארקוס קישור מצורף

Featured Replies

פורסם

אחלה......כל הכבוד :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

תודה רבה! רק משהו קטן - זה די מעצבן שהציונים שלך הם מתוך 8 ולא מתוך 10...

פורסם

תודה רבה! רק משהו קטן - זה די מעצבן שהציונים שלך הם מתוך 8 ולא מתוך 10...

אני לא כל כך בטוח שהוא כתב את זה....

פורסם
  • מחבר

אני כתבתי את זה

וזו שיטת הציון שלנו היא מגיע עד שמונה אבל שחושבים על זה באמת כדאי לשנות אותה ל - 10 נעדכן את זה בהמשך היום

שמח שנהנתם אשמח לקבל פידבקים על הכתבה

פורסם

כל הכבוד לגבי הביקורת, רק כמה דברים:

1. כמה שגיאות כתיב כמו "בן->בין" "כול->כל".

2. התמונות גדולות מדי בשביל הביקורת, לדעתי כדאי לצמצם אותם ולעשות שאפשר ללחוץ ולהגיע לתמונות מוגדלות.

3. תיישר למשאל את הפרטים של הנגן באנגלית.

4. רשמת שם 2.7 שעות, 4.1 שעות וכו' מציק לי קצת.

5. למה שמת את הפרטי סוללה בת"ז בניגוד לדברים אחרים ? (לדעתי כדאי להפריד).

6. הוא לא מנגן כל סרט DIVX/XVID (או MPEG4), היו לי מספר סרטים שקודדו מהאינטרנט עם QPEL והוא עדיין לא מציג אותם (גם לא ב FIRMWARE האחרון), אז זה לא רק בעיה של AC3 (כדאי לציין בכלליות שהוא מנגן את רוב הסרטים, אך עדיין יש כאלו שכדאי לעשות המרה).

7. כדאי להתייחס לנוחות / איכות של ה TV-OUT שלו.

8. לגבי נושא התמונות, קשה להדגיש כמה לא פרקטי זה... אצלי כל התמונות מעל 640 על 480, וזה גם לא נראה טוב (גם לא ב TV OUT) וגם לוקח לו שעה לעבור בין תמונה לתמונה.... חבל.

9. במשחקים רשמת "לא ניתן להוריד כול משחק מופנס מהרשת שמתאים לסלולר", כדאי קצת רקע או להסביר מה זה מופנס ולא לזרוק את זה סתם באוויר. וגם כדאי להבהיר ציפיות ולהסביר שזה לא קונסולה ניידת כמו PSP.

10. אולי גם כדאי להתייחס בסוף לגבי המחיר שלו, והשווי שלו מול התחרות.

גם הערה אחרונה לגבי הסגנון, שהוא לא בדיוק מקצועי כמו שאר המקורות, אבל אני מניח שזה מה שבחרת. בכל מקרה, עדיין מדובר ביוזמה יפה.

פורסם

נגן מצוין וה8 מתוך 10 לדעתי זה רק בגלל הזמן סוללה שלו

פורסם

אאא, כן, ואין התייחסות (ואף אזכור) לגודל שלו / למשקל שלו (שזה כמובן חלק מהיתרון שלו, וההבדל מאחיו הגדול)

פורסם

אחיו הגדול אתה מתכוון ל402 או לAVXXX?

פורסם

AV420

פורסם

אבל המסך קטן יותר

פורסם

זה ההבדל מאחיו "הגדול", חשבתי שזה ראוי להתייחסות מסויימת, שהרי ההבדל הזה הופך אותו יותר לבר תחרות מול ה IPOD וחברים (ושוב, אין שם התייחסות לגודל/משקל של המכשיר)

פורסם
  • מחבר

מקובל ויתוקן :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תוקן אתם מוזמנים להציץ עכשיו

פורסם

אחלה כתבה באמת טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים