עבור לתוכן

הרחבת זיכרון מ SINGLE ל DUAL CHANNEL

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי לוח אם של Gigabyte 7n400 pro2 וכרגע יש לי 512 מגהבייט בסטיק אחד של Infenion, DDR400, הבאס מותאם כמובן ל200.

(Infineon AED660UD00-500B98X , 512 MB (1 rows, 4 banks)

אני שוקל לקנות עוד סטיק של 512 ולהשתמש בתצורת DUAL CHANNEL, יש לי אפשרות לקנות סטיק של KINGSTONE CL3, או GEIL CL2.5 עם קירור (שניהם מאוד זולים בסביבות ה 55$) אני כמובן מעדיף את ה GEIL למרות שבכל מקרה הInfenion לא יוכל לעמוד ב CL2.5 (כנראה).

נאמר לי שבזכרונות מ2 יצרנים שונים, עלולה להיווצר בעיה והלוח עשוי לא לקבל אותם בתצורת DUAL CHANNEL, יש לכם הצעות / המלצות מה לעשות ?

אני לא רוצה לקנות 2 סטיקים חדשים של 512... ואני מעדיף לעבוד ב SIGNLE CHANNEL אם לא תהיה ברירה, אבל מבין 2 היצרנים האלו מי לדעתם יהיה יותר COMPATIBLE ?

פורסם

לי היו בעיות עם זוג סטיקים שונים על הלוח הספציפי (המעפן) הזה.

אי אפשר לצפות מי יתאים יותר, נשאר רק לנסות ולראות.

פורסם

לי לא היו בעיות כלל עם שתי סטיקים שונים שעובדים בדיואל. גם מבחינת התיזמון, היה לי דיואל 1 ג'יגה כאשר סטיק אחד של 512 היה 333 והשני 266.. שניהם עבדו בדיואל על 266.

גם היה לי דיואל 768, סטיק 512 על 333 מגה ו256 על 400 מגה, ושניהם עבדו על 333 מגה בדיואל.

אם הלוח שלך אני לא מאמין שתהיה לך בעייה של התאמה ... תילך על ה GEIL, הוא זיכרון טוב יותר.

או שפשוט תנסה לימכור את הזיכרון שלך, וליקנות שני סטיקים של GEIL .. תוסיף עוד כמה שקלים זה בתקציב..

אם לא, לך פשוט על GEIL.

פורסם

איך אתה כל כך בטוח שלא יהיו בעיות?

לי היו בעיות עם אותו לוח בדיוק

פורסם

יכול להיות שיהיו לך בעיות ויכול להיות שהם יעבדו כמו שצריך

אין דרך אחרת לדעת אלה לנסות ומקסימום לא התאים

ישאר לך סטיק לשדרוג עתידי של מחשב או שפשוט תמכור אותו

או תחליף למוצר אחר (אם בחנות יסכימו)

:smile1::screwy::smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים