עבור לתוכן

מה אתם אומרים על SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB?

Featured Replies

פורסם

שווה עוגייה?

אני פשוט חייב כבר לקנות כ.מסך חדש (הנוחכי שלי הולך לשפוך מנוע בימים הקרובים וכבר עושה לי צרות עד מע הראש!)

ואגב אני לא מתכנן OC או משהו כזה פשוט משהו שיחזיק מעמד שנה שנתיים בכבוד ויפעל כמו שצריך במשחקים פה ושם, נו מה דעתכם?

פורסם

שווה עוגיה וחצי! ;)

פורסם

שווה עוגייה?

אני פשוט חייב כבר לקנות כ.מסך חדש (הנוחכי שלי הולך לשפוך מנוע בימים הקרובים וכבר עושה לי צרות עד מע הראש!)

ואגב אני לא מתכנן OC או משהו כזה פשוט משהו שיחזיק מעמד שנה שנתיים בכבוד ויפעל כמו שצריך במשחקים פה ושם, נו מה דעתכם?

למה לא OC? אם אתה קונה כבר TI4200 (פשוט כרטיס אידיאלי לאוברקלוק) אז גם תהנה מתוספת הביצועים.

בכל מקרה, כן. לך על הכרטיס. אין שום צורך בכרטיס יותר טוב, וחבל על כרטיס פחות טוב.

נ.ב

מורעל אסוס?!

עומר

פורסם

יש גם אפשרות חיפוש.... הכרטיס הזה נטחן בהרבה ת'רדים.

פורסם

בהחלט שווה עוגייה

אפילו עוגה! :P

פורסם

חבל על ביצועי הכרטיס.

אחלה כרטיס, באמת, אבל אם כבר, אז שדרוג של הלוח אם + מעבד. (יש לו איזה פנטיום 800..

למשהו שימצא את הכרטיס.

אם אתה לא תשדרג מעבד, קנה כרטיס יותר חלש, כדוגמת GF 2TI

או GF3TI200.

פורסם

סלח לי על השאלה והערה... אבל... מה הקשר?!

"חבל על ביצועי הכרטיס"? אם הוא יקנה כרטיס פחות טוב ייטב לו?

זה פשוט שטויות. זה לא שהמעבד לא יכול "למצות" כרטיס מסך חזק מדי.

קח TI4200.

עומר

פורסם

סלח לי על השאלה והערה... אבל... מה הקשר?!

"חבל על ביצועי הכרטיס"? אם הוא יקנה כרטיס פחות טוב ייטב לו?

זה פשוט שטויות. זה לא שהמעבד לא יכול "למצות" כרטיס מסך חזק מדי.

קח TI4200.

עומר

אתה קורא בכלל THREADS בהם אתה מגיב?!?!?

הגבת ב-THREAD בפורום הזה (בשם משהו מוזר ב-3DMARK2001SE או משהו כזה), הבן אדם שם כותב שיש לו TI4200 ומעבד חלש והוא מקבל תוצאות נמוכות ב-3DMARK. ומה אתה אומר עכשיו במקרה זהה כמעט לחלוטין? (רמז, ציטוט למעלה)

בקיצור, תפסיק להטעות אנשים. יש לך הוכחה לכך שיש מצב בו מעבד לא יוכל למצות את כל מה שכרטיס גרפי חזק יכול לתת לו.

לגבי קנייה של כ. מסך חלש יחסית כמו TI200, משתלם רק אם זה יד שניה. חוץ מזה ש-TI200 בטוח לא יחזיק לעוד שנתיים.

פורסם

הנה פתרון: פשוט תקנה את הכרטיס של סומה ושתשדרג את המחשב פשוט תעביר אותו למחשב הבא :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים