פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים שלום...לא מזמן קניתי מחשב חדש עם ציוד הקפי והכל...המקלדת שקניתי היא Microsoft Multimedia Keyboardומאז ומתמיד הכפתור Prtscn לא עובד !הכוונה כמובן לכפתור שמצלם את המסך...תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר תודה רבה אבל פטרתי את הבעיה לבדפשוט הכפתור של ה F Lock היה דלוק...וואיי איך אני שונא את הכפתור חסר התועלת הזה !
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים תתרגל גם אני לא אהבתי את זה ... בישביל לעשות F כל שהוא צריך ללחוץ עליו זה מעאפן
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים רשמו פה פעם איך אפשר להתקין איזה קובץ ב REGISTRY שמבטל אותו ב DEFAULT, תריץ חיפוש...
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים איפה רשמו תזכיר לי ;Dנראה לי רק אני הבאתי את זה כבר איזה 5 פעמיםhttp://www.mvps.org/jtsang/flock.htmlפשוט מה שצריך לעשות זה לחפש בגוגל F LOCKזה הופך את המצב האקטיבי של הFים ושל הפונקציות לנורמלי.
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים בכל מקרה, נראה לי קצת הזוי שזה הפוך ב DEFAULT... לא הייתי קונה מקלדת כזו..
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים בכל מקרה, נראה לי קצת הזוי שזה הפוך ב DEFAULT... לא הייתי קונה מקלדת כזו.. מיקרוסופט, לך תבין, הם רוצים שתשתמש בקיצורים שלהם (מה שלא ממש יוצא לי...) אני בהתחלה השתגעתי מזה, תחשוב שאתה רוצה לעשות RENAME וזה עושה לך UNDO בגלל שהF2 הפוך... עד שמצאתי את הREG PATCH (לא שזה היה כל כך קשה). אני לא ידעתי שזה ככה בהתחלה. RK תודה לך, עובד נהדר. סופסוף נפטרתי מהF LOCK המעצבן הזה! על לא דבר.
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים גם לי הייתה את הבעיה המעצבנת הזאת שנה חשבתי שהמקש נדפק והוא לא עד שהF היה מכובה ולהפתעתי הצלחתי.. ותודה RK.
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים שווה בהחלט לעשות סטיקי.אני בהתחלה כמעט הורדתי על המקלדת פטיש 5 קילו אחרי שקניתי אותה מרוב תסכול.לא הבנתי למה ה Fים הארורים לא עובדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.