עבור לתוכן

לוח M עם FIREWALL

Featured Replies

פורסם

האם FIREWALL של לוחות M כמו של NFORCE שווה משהו?או נגיד עדיף להידבק לFIREWALL של ROUTER או אפילו של תוכנה(ZONEALARM)

עכשיו כרגע יש לי MODEM USB(אני יודע שזה זבל והוא ילך לעולמו אחרי החלפת מחשב) אז האם FIREWALL של לוח M יעבוד איתו?

ושאלה כללית:האם לכל לוחות M של NFORCE 4 יש FIREWALL?

פורסם

עד כמה שאני יודע, ותקנו אותי אם אני טועה, אין שום הבדל בפירוול של לוח M ללוח שהוא לא M. בכללי, הפיירוול הזה טוב והוא יעבוד עם המודם. לדעתי האישית, הוא מספיק טוב ולא צריך להוסיף עליו, אבל זה תלוי בך, מה אתה עושה עם המחשב ומה רמת הסיכון שאתה מציב את המחשב שלך, אם אתה גולש ממוצע ותו לאו אתה, לדעתי לא צריך יותר מהפיירוול הזה.

naorai

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני יודע, ותקנו אותי אם אני טועה, אין שום הבדל בפירוול של לוח M ללוח שהוא לא M

לא ממש הבנתי את המשפט הזה....מה זה ללוח שהוא לא M??

כשכתבתי לוח M התכוונתי לMOTHER BOARD,וקיצרתי את זה ללוחM

פורסם

כן גם אני לא הבנתי ואני גם רוצה להבין בכללי מה זה NFORCE אני כל הזמן רואה את זה בלוחות חשבתי זה כרטיס מסף של NVIDIA .. חחחחחח

פורסם

אני אענה על כל השאלות

נתחיל מהבסיס

nForce זה שם של סידרה של צ'יפסטים (ערכות שבבים) ללוחות אם מבית NVidia, עד nForce 4 זה היה רק למעבדי AMD, וה nForce 4 SLI קיים גם בגירסה למעבדי אינטל בסוקט 775

ה nForce 4 בדגמים Ultra / SLI (היותר יקרים) מגיעים עם פיצ'ר שנקרא NVidia Active Armor שהוא בעצם פיירוול חומרתי (שנחשב ליותר חזק מפיירוול תוכנתי)

ה nForce 4 הפשוט מגיע עם פיירוול תוכנתי

והיו איתו מספר בעיות בעבר, אבל מאז עברו הרבה דרייברים חדשים לצ'יפסט באינטרנט

אז יכול להיות שזה השתנה, בכל מקרה יש אפשרות לבטל אותו

פורסם

נראה לי שה FIREWALL החומרתי של NFORCE עובד רק עם הכרטיס רשת הפנימי שבתוך ה MCP (ה CHIPSET), ולא יעבוד עם כרטיסי רשת אחרים / מודם USB וכו'... (האמת שיש לי את ה FIREWALL הזה, אבל עוד לא ניסתי כדי לחוות עליו דעה)...

פורסם

אני גם לא חושב שהוא יכול לעבוד עם מודם USB

ואני גם לא חושב שהוא יעבוד עם החיבור רשת השני בלוחות עם Dual Lan

פורסם
  • מחבר

ליאור תודה על התגובות

אז תגיד כדי ללכת על לוח M עם פיירוול מובנה?(NFORCE ULTRA)

כי אז כאילו יהיו לי פחות תוכנות על מחשב שסתם מעמיסים עליו

פורסם

אתה מתכוון להחליף את המודם USB במודם רשת ?

פורסם
  • מחבר

כן אני עוד מעט מחליף מחשב ואין לי כוח להישאר עם USB

פורסם

ליאור תודה על התגובות

אז תגיד כדי ללכת על לוח M עם פיירוול מובנה?(NFORCE ULTRA)

כי אז כאילו יהיו לי פחות תוכנות על מחשב שסתם מעמיסים עליו

אני לא רואה סיבה מיוחדת שתבחר לוח אם רק לפי קיום או חוסר קיום של פיירוול מובנה

(אלא אם כן עיצבנת מישהו רציני)

בכל מקרה, אם אתה מתכנן על מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש כדאי כבר ללכת על nForce 4 Ultra / SLI שגם ככה באים עם הפיירוול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים