עבור לתוכן

2 בעיות מוזרות בלוח חדיש של אסוס. מישהו מבין ויכול לסייע?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ייתכן שפשוט הקודק הלך.

בכלל לא קשה להזיק לקודק על ידי זוג רמקולים מחורבנים שהעבירו איזה ספייק דרך החיבור.

אין לי "מחורבנים" ואף פעם לא היו לי... מבחינתי "חיבור פשוט" הוא חיבור למערכת רסיבר שלי ושם זה גם לא הגיב...

ניסיתי לשחק בביוס בהגדרות הקול, אך גם שם לא עוזר כלום... מיואש....

מה הלך הלוח? צריך להחליף?

אין לי בעיה להחליף אותו, אני ייתן לסוכן שלי ויקבל חדש, הבעיה תיהיה להשבית את המערכת שעובדת רצוף ויהיו לי הפסדים בגלל זה...

אני צריך לדעת אם זה בטוח יהיה זו הבעיה... ניתן לדעת בוודאות?

פורסם

לפי התופעות שאתה מתאר, הייתי מהמר בסבירות גבוהה מאוד שהבעיה היא בקודק, וצריך להחליף לוח.

פורסם

1. כרטיס רשת-

הכל עובד פיקס, ופתאום אין תגובה. בהתחלה חשבתי משהו בראוטר או מודם, אך הכל עובד טוב.

אני נכנס להגדרות שכרטיס, משנה אותו ל 10MBPS או משהו אחר,לא משנה, מחזיר ל AUTO ואז זה מסתדר, לפחות ליום אחד.

ככה אני עושה תמיד, אבל זה לא אמור להיות ככה.... הכרטיס בלוח הזה שייך לאינטל.

ניסיתי עדכון אך הדרייבר היה מעודכן. הסרתי, התקנתי שוב אך לא עזר.

אתה יכול לתאר את הבעייה עם יותר פרטים ? מה קורה בדיוק ? נראה לי שיש לי אותה בעייה.

פורסם
  • מחבר

הסברתי, אין פה מה לפרט.

אני בא להיכנס, אין תגובה ואני רואה שזה לא מהמודם ולא מהראוטר, אפילו כניסה לIP של הראוטר לא מגיבה.

או כיבוי והדלקה של המחשב, או שאני נכנס למאפיינים של הכרטיס, תחת קטגוריית SPEED, משנה למשהו אחר לא משנה מה,שומר,

ואז נכנס שוב מחזיר ל AUTO שומר ואז הכל סבבה.... למרות שזה לא פיתרון!

אולי להחליף לוח...?

פורסם

התקנת מערכת הפעלה מחדש כשעשית את ההחלפה בין הלוחות? כי כבר קרו כאן מקרים עם אנשים שהחלפיו לוח אם ולא התקינו מחדש את מערכת ההפעלה ופיתאום כל מיני דברים התחילו להשתבש... נסה את זה על הארדיסק קטן אם תוכל בשביל שלא תצטרך לעבור את כל השלב הזה של הגיבוי בהארדיסק שאתה משתמש בו כרגע

ואם תחליף ללוח הקודם אני מניח שלא יהיו בעיות נכון? שמע, קודם כדאי שתנסה את מה שאמרתי ואז אם זה לא עוזר אז כניראה שהבעיה היא באמת בלוח אם... אבל אז להחליף אותו זה בעיה כמו שאמרת כי אז זה דופק אותך מבחינת לוח זמנים וכסף...

יש לי הצעה בקשר לסוכן שלך, (אני יודע פחות או יותר איך הדברים האלה עובדים) תגיד לו שכבר יביא לך לוח אם חדש במקום שיבוא ויבדוק את הלוח, תגיד לו שיביא אותו דגם ותספר לו על הבעיה כבר מראש עוד לפני שהוא בא ותגיד לו שמאה אחוז שהבעיה היא בלוח ואז יכול להיות שהוא יביא לך לוח חדש מבלי שתצטרך לחכות ללוח חדש שבוע או משהו כזה... זה יכול לעזור לך מבחינת זמנים

מקווה שעזרתי.

פורסם

היה לי כרטיס קול שנשמע רע פתאום. הצליל היה "נמרח" כזה ומתעוות בצורה איומה.

הסתבר שהוא היה שרוף...

פורסם
  • מחבר

התקנת מערכת הפעלה מחדש כשעשית את ההחלפה בין הלוחות?

ברור! אני לא דפוק........ :lol:

הסוכן הוא חבר,אין לי בעיה אני עובד איתו שנים...

הוא גם לא בודק את הלוח הז לא מעניין אותו בכלל.... לא תקין? נזרוק ונביא חדש הוא אומר, הבעיה זה הזמן שאני יהיה מושבת (וזמן שווה כסף,לפחות אצלי)

פורסם

אם זה כזה חשוב לך "והגדרות BIOS" עולות הרבה כסף, ואני מבין שאתה מישהו שמשתמש במחשב לעשות כסף, אתה יכול לקנות כרטיס רשת חיצוני, יהיה הרבה יותר זול / כאב ראש מהחלפת לוח או שינוי הגדרות ספציפיות (למרות שלא ברור לי איזה)...

לגבי כרטיס קול, תבדוק אמור להיות לפעמים בMIXER אפשרויות של מה אתה מחבר לאיזה חיבור (לפעמים המיקרופון וחלק מהרמקולים וכו' משתפים חיבורים ואז צריך להגדיר מי זה מה).. וגם את זה אפשר להחליף ע"י כרטיס.

פורסם
  • מחבר

כן אני עושה כסף מהמחשבים (שהם בעצם מערכות עריכה, ככה זה נקרא).

יש לי 3 כרטיסי רשת, זו לא הבעייה... בקשר לסאונד- זה מאכזב.

ובכלל ,אם הלוח דפוק אז בטח יש משהו אחר שיכול לדפוק לי משהו אחר בעבודה, כי הרי הכל קשור בלוח, אז אולי נחליף...יש אחריות גם ככה

רק נבדוק כמה זמן זה ייקח...

בקשר למיקסר- אני יודע על מה אתה מדבר ,שיחקתי בזה יום שלם ולא עזר...

אני ייעדכן

פורסם

בקש מהחבר שלך שיביא חדש, תעבוד על זה בינתיים אם הוא ממשיך לתפקד לך.

הכרטיס רשת - לא בטוח שזו בעייה חומרתית, למרות שייתכן. אבל אם בכל מקרה אתה כבר מחליף, תחליף קודם, ואם זה לא נפתר מסיבה כלשהי נשבור את הראש אחר כך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים