פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי ולמה אני לא יוכל לתת תשובה למשמגיב (הנושא נעול)
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים בראש כל פורום יש נושאים קבועיםבד"כ מדובר בשאלות נפוצות.http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=123280.0ואתה לא יכול להגיב כי נעלתי את הדיוןתקרא את חוקי הפורוםhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=showagreement
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר התשובה שקיבלתי לא עונה על שאלתי הקישור שנתנה לא קשורה לשאלה ששאלתי אז שוב אני שואל האם יש באיזה שהוא מקום באינטרנט טבלה שמשווה בין מהירות של אינטל מול מהרות של AMDבצורה רגילה ולא על ידי משחקים .
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים א) כן. www23.tomshardware.comב) אתה עובר באופן עקבי על חוקי הפורום, נראה לי שזו הפעם השניה שלך (במקרה זה גם עשית DOUBLE POSTING וגם כותרות לא קשורה), תיזהר ותקרא את חוקי הפורום בדקדוק, כי פעם הבאה תקבל הרחקה מהפורום !ג) תשפר את הניסוח שלך, הוא הכי לא ברור בעולם !!!
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים נתתי לך קישור למקום בו תוכל להשוות בין עשרות מעבדיםמה לא היה ברור?אני מציע לך בחום לקרוא את חוקי הפורום ולערוך את הכותרת בהתאם.קישור להשוואות בין מעבדים:http://www23.tomshardware.com/
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר הכותרת שלשאלה נובעת משאלה ששאלתי ותשובה לא היתה מובנת וגם OMRIJ מיהר וסגר את דיון מבלי לחכות לתגובה ואז פתחתי דיון נוסף.אז קודם כל לפני שאתם מתחילים להעיר הערות שמו לב מהיה לפני כן ולעצם השאלה השוואת מהירות שנתנה להם לינק מתיחסות להשוואה של כל מיני משחקים כלומר לדוגמא אם אני שם משחק doom 3מהוא מהרות של אינטל ושל AMDואת זה אני לא רוצה אני רוצה לדעת כמה שווה מהוריות של AMD מול אינטל כמו למשל אטלון 1500 שווה למהרות 3.00 גיגה הרץ של אינטל.ואם אתם לא יודעים כתבו שאתם לא יודעים.מקווה שהיתי ברור
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים AMD נותנת לך מספר PR ליד כל מעבדזאת ההשואה שאתה מחפשלדוגמא מעבד ATHLON 64 3000+ שווה פחות או יותר לP-4 3GHZלמרות שמהירות השעון של הAMD היא 1.8GHZ
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר כל קודם כל תודה על תגובה מהירה.ושנית מזה PR??שלישית אני מחפש טבלה שמראה (אפילו פחות או יותר )את השוואה בין שני מעבדים ושוב תודה על תגובה המהירה
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים הכותרת שלשאלה נובעת משאלה ששאלתי ותשובה לא היתה מובנת וגם OMRIJ מיהר וסגר את דיון מבלי לחכות לתגובה ואז פתחתי דיון נוסף.אז קודם כל לפני שאתם מתחילים להעיר הערות שמו לב מהיה לפני כן אתה זה שלא שם לב איך הפורום פועל וחושב שאנחנו צריכים להתגמש כלפיך... כותרת נועדה להסביר את הנושא וזהו, הנושא נועד להיות כתוב באופן ברור...נעלו לך את הדיון ? כנראה עברת על החוקים, או סיבה אחרת, אתה חושב שזה לא מוצדק ? אתה יכול לפנות למי שנעל לך את הדיון בהודעה פרטית, או למישהו אחר מהמנהלים, לפתוח דיון חדש, זה עוד חטא על פשע.כל קודם כל תודה על תגובה מהירה.ושנית מזה PR?? שלישית אני מחפש טבלה שמראה (אפילו פחות או יותר )את השוואה בין שני מעבדיםושוב תודה על תגובה המהירהPR זה השיטת דירוג של AMD, בה הם לא רושמים את מהירות המעבד, אלה את היכולת שלו מול התחרות. אין טבלה בודדת שמשוואה בין שני מעבדים, מכיוון שבכל אפליקציה לכל סוג של מעבד יש יתרונות אחרים, הכלי ב TOMSHARDWARE מספיק טוב, אם יש לך שאלה ספציפית תשאל, או שתחפש בפורום (למשל במה אינטל יותר טוב, ובמה AMD)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.