עבור לתוכן

שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי

Featured Replies

פורסם

שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי ולמה אני לא יוכל לתת תשובה למשמגיב (הנושא נעול)

פורסם
  • מחבר

התשובה שקיבלתי לא עונה על שאלתי

הקישור שנתנה לא קשורה לשאלה ששאלתי

אז שוב אני שואל האם יש באיזה שהוא מקום באינטרנט טבלה שמשווה בין מהירות של אינטל מול מהרות של AMD

בצורה רגילה ולא על ידי משחקים .

פורסם

א) כן. www23.tomshardware.com

ב) אתה עובר באופן עקבי על חוקי הפורום, נראה לי שזו הפעם השניה שלך (במקרה זה גם עשית DOUBLE POSTING וגם כותרות לא קשורה), תיזהר ותקרא את חוקי הפורום בדקדוק, כי פעם הבאה תקבל הרחקה מהפורום !

ג) תשפר את הניסוח שלך, הוא הכי לא ברור בעולם !!!

פורסם

נתתי לך קישור למקום בו תוכל להשוות בין עשרות מעבדים

מה לא היה ברור?

אני מציע לך בחום לקרוא את חוקי הפורום ולערוך את הכותרת בהתאם.

קישור להשוואות בין מעבדים:

http://www23.tomshardware.com/

פורסם
  • מחבר

הכותרת שלשאלה נובעת משאלה ששאלתי ותשובה לא היתה מובנת וגם OMRIJ מיהר וסגר את דיון מבלי לחכות לתגובה

ואז פתחתי דיון נוסף.

אז קודם כל לפני שאתם מתחילים להעיר הערות שמו לב מהיה לפני כן

ולעצם השאלה

השוואת מהירות שנתנה להם לינק מתיחסות להשוואה של כל מיני משחקים כלומר לדוגמא אם אני שם משחק doom 3

מהוא מהרות של אינטל ושל AMD

ואת זה אני לא רוצה אני רוצה לדעת כמה שווה מהוריות של AMD מול אינטל כמו למשל אטלון 1500 שווה למהרות 3.00 גיגה הרץ של אינטל.

ואם אתם לא יודעים כתבו שאתם לא יודעים.

מקווה שהיתי ברור

פורסם

AMD נותנת לך מספר PR ליד כל מעבד

זאת ההשואה שאתה מחפש

לדוגמא מעבד ATHLON 64 3000+ שווה פחות או יותר לP-4 3GHZ

למרות שמהירות השעון של הAMD היא 1.8GHZ

פורסם
  • מחבר

כל קודם כל תודה על תגובה מהירה.

ושנית מזה PR??

שלישית אני מחפש טבלה שמראה (אפילו פחות או יותר )את השוואה בין שני מעבדים

ושוב תודה על תגובה המהירה

פורסם

הכותרת שלשאלה נובעת משאלה ששאלתי ותשובה לא היתה מובנת וגם OMRIJ מיהר וסגר את דיון מבלי לחכות לתגובה

ואז פתחתי דיון נוסף.

אז קודם כל לפני שאתם מתחילים להעיר הערות שמו לב מהיה לפני כן

אתה זה שלא שם לב איך הפורום פועל וחושב שאנחנו צריכים להתגמש כלפיך... כותרת נועדה להסביר את הנושא וזהו, הנושא נועד להיות כתוב באופן ברור...

נעלו לך את הדיון ? כנראה עברת על החוקים, או סיבה אחרת, אתה חושב שזה לא מוצדק ? אתה יכול לפנות למי שנעל לך את הדיון בהודעה פרטית, או למישהו אחר מהמנהלים, לפתוח דיון חדש, זה עוד חטא על פשע.

כל קודם כל תודה על תגובה מהירה.

ושנית מזה PR?? שלישית אני מחפש טבלה שמראה (אפילו פחות או יותר )את השוואה בין שני מעבדים

ושוב תודה על תגובה המהירה

PR זה השיטת דירוג של AMD, בה הם לא רושמים את מהירות המעבד, אלה את היכולת שלו מול התחרות. אין טבלה בודדת שמשוואה בין שני מעבדים, מכיוון שבכל אפליקציה לכל סוג של מעבד יש יתרונות אחרים, הכלי ב TOMSHARDWARE מספיק טוב, אם יש לך שאלה ספציפית תשאל, או שתחפש בפורום (למשל במה אינטל יותר טוב, ובמה AMD)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים