עבור לתוכן

צריך עזרה עם מתאם BLUETOOTH למחשב...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני כבר די הרבה זמן מנסה להפעיל ולא עובד לי המחשב מזהה את הפלאפון וההפך ואי אפשר להעביר כלום,

בהתקנים רשת מראה לי שזה מנותק כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מצליח להפעיל..

בבקשה עזרו...,

תודה רבה אלי!

אגב זה מראה מנותק כשזה מחובר!

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה בטוח שהפלאפון מתקשר ב PERSONAL AREA NETWORK ולא פרופיל אחר ?

פורסם
  • מחבר

עברית בבקשה :nixweiss:

פורסם

להבנתי, ל BLUETOOTH יש פרופילים שונים לכל הפעולות שהוא תומך, פרופיל שמע, פרופיל רשת וכו'.... מה שאתה רואה ברשימה זה אחד מהפרופילם (של הרשת במקרה זה), אם הפלאפון לא תומך בו, אז למרות שיש חיבור בינו למחשב, זה לא יהיה פעיל, אתה צריך לראות ברשימת חיבורים, באיזה פרופילים הוא תומך...

אני העברתי קבצים ב IR ולא ב BLUETOOTH, אז אני לא יודע איך בדיוק צריך לבצע את זה, אני מניח שאם תחפש בגוגל את שם המכשיר + BLUETOOTH, תמצא את מבוקשך...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי חרשתי כבר את כל הגוגל! יש לי מוטורולה E1000 אם זה עוזר...

פורסם
  • מחבר

משחקים ומוסיקה זה שונה ... הקטע זה איך לגרום לז להיות מחובר?! מה לא בסדר?

פורסם

מה שונה בדיוק ? אמרת שאתה רוצה להעביר קבצים, זה מה שהם עושים שם...

כשה BLUETOOTH מחובר בין המחשבים, למטה יש לך BLUETOOTH PALCES, תלחץ עליו, לך ל ENTIRE BLUETOOTH NETWORK, שם לך למכשיר שלך, בפנים, איזה פרופילים רשום שם?

פורסם
  • מחבר

אז זהו שיש לי רק BLUETOOTH DEVICES ושם יש את המכשיר, חוץ מזה אני לא מוצא שום מידע, גם לא פורטים כלום!

פורסם

כשאתה לוחץ על המכשיר ב BLUETOOTH DEVICES, לא נפתח כלום ? תנסה לבדוק בכפתור הימני אם יש משהו...

פורסם
  • מחבר

לא, אין לי כלום, שום כפתור..

יותר מזה.. יש אפשרות להוסיף פורטים לOUTGOING... אבלזה לא מוצא שום פורט ואין אפשרות ידנית..

מה יכולה להיות הבעיה?!

פורסם

אתה צריך להכניס את הפלאפון שלך למצב זיהוי ואז הוא יופיע שם... לא מבין מה הבעיה, היום חיברתי E396 או איך שקוראים לו דרך BLUETOOTH עבד חלק..

פורסם

בד"כ הדברים האלה עובדים בפרופיל של פורט סריאלי.

תגדיר את החיבור ידנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים