פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים היום הגיע לידי האיריבר H 10 20 גיגה שלי.כה הוא אמריקאי לא להגיד לי כמה זה לא טוב =]בכול מקרה,איני נוגע בו משום שאיני יודע מה עלי לעשות.[אני רוצה לציין שבחוברת לא מצויין כלום]מה עלי לעשות?להטעין את המכשיר ישר?לגמור את הסוללה ואז להטעין?לגמור אותה עד כ30 אחוז ואז להטעין?מה עלי לעשות בשביל להגיע למקסימום של חיי הסוללה.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הטענה או אי הטענה ראשונית לא תהרוס או תעשה משהו טוב לסוללהתחשוב שזה פלאפון ותטעין
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים לפי דעתי כדאי לתת טעינה מלאה לפני שמשתמשים בו (ככה עשיתי ב RIO שלי), שמעתי על מספיק אנשים שלא עשו זאת, ואחרי זה בכו שהנגן בקושי עובד (מבחינת זמן שימוש), לפחות בפעמים הראשונות..
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים כל מכשיר עם סוללה נטענת חייב להיטען מקסימלית לפני השימוש הראשון !! אם תתחיל להשתמש בו ישר זה יגרום נזק בלתי הפיך לסוללה לטווח הארוך...אתה לא תרגיש בזה מייד אך הסוללה תיפגע.אז עצה שלי...מניסיון....תטעין אותו כמה שעות לפני השימוש.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר אמ...אתם בטוחים במאה אחוז?להטעין אותו עד הסוף לפני השימוש?כי דווקא בפלאפונים זה ההפךפשוט מה שאתה מקבללסיים תסוללה שלו ורק אז להטעין
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים דבר ראשון, תשנה את הכותרות מהר ודחוף ! (תקרא את חוקי הפורום)דבר שני, תחפש אם קיבלת דף QUICKSTART או משהו כזה, לפעמים רשום שם (ואני די בטוח שדבר כזה רשום ב MANUAL)
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אני הטענתי 3-4 שעות את שלי וזמני הסוללה כמו שצריך...אחר כך תחבר למחשב ואתה יכול להעביר כמו דיסק און קי אך ורק קבצים שהנגן מכיר!אחרי זה אתה ניגש למכשיר בהגדרות יש לך עדכון של ה-DATABASE, אתה מעדכן ואז תראה את השירים בקטגורייית ה-MUSIC.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הטענה או אי הטענה ראשונית לא תהרוס או תעשה משהו טוב לסוללהתחשוב שזה פלאפון ותטעיןבכל זאת זה לא פלאפון.אתה רוצה לשמוע עצה? תטעין 12 שעות ואל תיקח סיכונים.אני יודע שזה קשה אבל, מה לעשות ככה פועל יותר טוב, זה בדוק!
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אמרו לךתטעין עד שיתמלאלא יודע מה יתנו לך 12 שעות אבל עד שזה יתמלא זה מספיק
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הכי טוב זה ללכת על פי הוראות יצרן, זאת אומרת 12 שעות הטענה לגרסא של ה-5 ג'יגה.קרא את החוברת שאצלך, צריך להיות רשום שם כמה להטעין פעם ראשונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.