פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים שלום,אני מחפש את החומרים הבאים:auto defogger repair kit-זה קיט תיקון למקרה שאחד החוטים המוליכים על השמשה האחורית של האוטו נקרע.אוconductive silver grease- דבק מוליך.מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם?נ.בניסיתי אוטו דיפו והום סנטר(דרך הטלפון) אבל קבלתי את התושבה לא יודע.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים בטלפון החנויות הגדולות תמיד יגידו לא יודע.יש להם אתר אינטרנט? תחפש. אם לא , הום סנטר גם לי אמרו על משהו(אולטרה 15 ס"מ) שאין להם. והיה. אל תתעצל, קום, לך תבדוק.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים שלום,אני מחפש את החומרים הבאים:auto defogger repair kit-זה קיט תיקון למקרה שאחד החוטים המוליכים על השמשה האחורית של האוטו נקרע.אוconductive silver grease- דבק מוליך.מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם?נ.בניסיתי אוטו דיפו והום סנטר(דרך הטלפון) אבל קבלתי את התושבה לא יודע.בנוגע לשני חשבת על דבק טרמי למחשב?
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר אני לא חשבתי אבל את'לון אמר לי, אז הלכתי לזיגזאג וקניתי Artic Silver Themal Adhesive, אבל לא ראיתי אף אחד עושה את זה איתו ככה שאני מעדיף לבדוק קודם חומרים אחרים.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים איפה קונים פד עם דבק טרמי?! אני מחפש יובלות!לא קונים, כי פשחה טרמית הרבה יותר יעילה, , ולכן לא מייצרים לשוק הפרטי כאלה פדים.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מחבר נכנסתי לפורום של iOL כי זה קהילה אחת ענקית ושאלתי בפורום עשה זאת בעצמך, קבלתי תשובה לנסות בחנות אלקטרוניקה וזה נשמע הגיוני, אני אדבר עם RadioShack.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אבל אני צריך להדביק היטסינק לסוקט5 והקליפסים לא מתחברים לתושבת של המעבד אז אני מחפש דבק טרמי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.