עבור לתוכן

שאלה בקשר לרדיו דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום אני לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את השאלה יש לאבא שלי רדיו דיסק שקנינו מהאינטרנט והוא עושה בעיות אז צריך לשלוח אותו לחנות ואני צריך מדריך איך להוציא אותו מהרכב חיפשתי ולא מצאתי אז אם מישהו יודע בבקשה זה ממש דחוף וחבל לשלם לחנות ואז כשאני יקסל אותו לשלם שוב כדי שיתקינו לי אותו

תודה לעוזרים :)

פורסם

די פשוט אם זה רק פירוק

תוציא אותו מ"המגירה" שלו באוטו תשלוף אותו

תנתק ממנו את כול החוטים וזהו הוא בחוץ

וסתם לידע כללי איזה רדיו דיסק זה?? :smile1::screwy:

פורסם

וואלה גאוני...

"תוציא אותו, וזהו הוא בחוץ..."

האתה צריך מכשיר כזה ששולף אותו מהבית שלו (התנתקות? :screwy:) שכנראה אין לך. לכל חנות מתקיני סטיריאו יש אחד.. פשוט קפוץ לשם ותבקש שישלפו לך אותו..

פורסם
  • מחבר

הרדיו דיסק סתם חרא אז זהו להוציא פשוט לא הצלחתי וללכת לחנות שיוציאו לי אותו זה עולה כסף ואז כשיחזירו לי אותו צריך עוד פעם לשלם כדי שיחזירו אין מדריך הוא משהו כדי להוציא לבד

פורסם

כמו שנאמר, אתה כנראה צריך כזה מכשיר ארוך שאתה תוקע והוא משחרר את הרדיו, אני קיבלתי עם הרדיו כאלו, אם אין לך אותם, אז אתה צריך להשיג...

אם הם לוקחים לך כסף על הפירוק שלו, הייתי הולך למקום אחר...

(אצלי הלכתי למתקין רדיו, רק כדי לבדוק אם יש אפשרות לחבור LINE IN מאחורה, הוא פירק ובדק בלי לבקש כסף)...

פורסם
  • מחבר

תגיד אחי אתה יודע איפה אפשר לקנות כזה וכמה זה עולה ומה אם אני רוצה שיפרקו לי את הרדיו אז אם לא לוקחים כסף ?

פורסם

לא אחי, אני לא יודע.

פורסם
  • מחבר

אה טוב תודה אבל מישהו מכיר מקום בנתניה שמפרקים שם בחינם ?

פורסם

כל מקום יפרק לך בחינם, אני לא מבין איזה סרט עשית מזה.

זה פשוט בערך כמו לפתוח את הדלת של הרכב.. פשוט כמו להכניס דיסק לרדיו-דיסק.. בול שניה אחת על השעון.

פורסם

יהיה לך בצדדים שתי צ'וצ'קים אם מקצועי הרכיב לך אז פשוט אם המברג תמשוך אותם

אם לא תכניס את המברג רק אחי תזהר על הדשבורג כי חבל

אם לא הסתדרת תחזור לפה ואם אתה מחיפה אני תפרק לך אחי :) בכיף

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל אני מנתניה ואני ינסה לפרק אבל לא בטוח שיצא לי לפרק כי אני לא מבין בזה כלום

פורסם

אחי לא צריך לעבור את הפקולטה למחשבים בישבל לפרק רדיו דיסק

בעברי זה היה פרנסה אם אתה מבין חח אבל ממזמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים