עבור לתוכן

האם מישהו הריץ / יש BENCH של תוכנות כמו SUPERPI ב DUAL CORE?

Featured Replies

פורסם

אני מדבר בעיקר על תוכנות BENCHMARK שמיועדות למעבד אחד, ועל הרצה שלהם בו זמנית ב DUAL CORE על כל אחת מהליבות, תוך כדי בדיקת ההבדלים בין מעבדי AMD ל INTEL וגם לחד-ליבתיים?

פורסם

אני יודע שההבדל לדוגמא בין ה3800 ל3200 או בין 630 ל830 בסופר פיי הוא קטן מאוד, שמפעילים סופי פיי פעמים באותו זמן, ההבדל מורגש.

פורסם
  • מחבר

כן, זה די הגיוני, השאלה שלי היא בכמה זה מורגש, בין הפלטופרמות השונות, ואיפה יש קישורים לבדיקות כאלו שנעשו תחת בקרה סבירה (לבדוק שכל אחד באמת פועל על ליבה נפרדת, שהם הופעלו בהפרשי זמן זהים וכו')...

פורסם

כזה מידע אני לא יכול לתת לך, מוזר איפה כל חבריי הפורום? ::)

אני יכול להגיד לך שמנסיון שלי ה3800 מראה שיפור ממש קטן מאשר ה3200 עם פעילים סופר פיי.

שמפעילים שתי סופר פיי ברקע ברצף אז ב3200 נפילת ביצועים וב3800 הבדל לא גדול במיוחד.

אבל כל זה לא מידע חדש.

בקשר לפרטים הקטנים אולי מישהו יודע.

פורסם
  • מחבר

מה שמעניין אותי למשל זה לראות את ההשפעה של הבקר הזכרון המשותף / נפרד (ב AMD ו INTEL בהתאמה), וגם לגבי חלוקת ה BUS בין הארכיטקטורות שונות (וכיצד זה משפיע על הביצועים)...

מה שאתה אומר זה ברור, השאלה היא איך ההבדלים בין היישום של DUAL CORE אצל INTEL ו AMD, מגיע לידי ביטוי בבדיקות כאלו...

פורסם

מכיוון שאין לי כפול ליבה, ותשובה חכמה מידי אני לא יכול לתת לך, הדבר הכי קרוב שאני יכול לעשות למענך זה להקפיץ את הדיון מידי פעם :hat:

(עומרי, זה היה סתם)

פורסם
(עומרי, זה היה סתם)

מאוחר מדי. :smile1:

לצערי, גם אני לא מצאתי השוואות כאלו

(חוץ מ LIPA שהריץ פעמיים סופר פיי)

פורסם

הרצתי שוב

זה על SUPERPI אחד

והשני ששניים רצים במקביל

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

או, סוף סוף מישהו רציני :)

אני מבין שאין פה מישהו שיש לו גם AMD X2 לבדיקת ההפרש שם...

בכל מקרה, ירידה של 10% בביצועים, מעניין לבדוק עם תוכנית BENCHMARK של מעבד יחיד אחרת כמה ירידה שם יש. אתה על OC ? מעניין גם איך ביצוע OC (או אי ביצוע) משפיע על ההפרש באחוזים... (והאם השינוי הזה בגלל ה SHARED BUS?).

פורסם

קודדתי שני סרטים במקביל וזה לקח בערך ב-25% יותר זמן , מלקודד סרט אחד

אני מניח שזה משתנה בהרצת יישומים שונים

אבל בכל מקרה זה דבר אדיר !

ההרגשה , שלא חשוב כמה דברים עובדים במקביל , המחשב לא נחנק

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה אדיר, אני פשוט מנסה לבחון בצורת מדדים, בכמה אחוזים ביצועי ה DUAL נפגעים בפעולות של מעבד יחיד וממה זה נובע, ובכמה ההבדל בשינוי הזה בין AMD ל INTEL שזה SHARED MEM CONTROLLER מול SHARED BUS

----

איכפת לך לנסות את הבדיקת SUPERPI בלי OC, ועם ה OC המקסימלי (אותו דבר) ? מעניין עם ה BUS יהיה יותר מהר, בגלל שהם מתחלקים בו, בכמה הבדל % יהיה בין ריצה אחת לשתיים

פורסם

ברור לי שזה אדיר, אני פשוט מנסה לבחון בצורת מדדים, בכמה אחוזים ביצועי ה DUAL נפגעים בפעולות של מעבד יחיד וממה זה נובע, ובכמה ההבדל בשינוי הזה בין AMD ל INTEL שזה SHARED MEM CONTROLLER מול SHARED BUS

עקרונית יש הרבה השוואות ברשת , אבל ההרגשה שלי  , ככל שמנסים לראות את ההבדלים (בדקויות) מסתבכים יותר

בגדול הכי פשוט לקחת את מדד המחיר , ככל שמשלמים יותר מקבלים יותר (בלי להתייחס לשם היצרן)

יש כפולי ליבה ב-1600 ש"ח , 2000 ש"ח , 2400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

ברור לי מבחינת המחיר, אני מנסה לעבוד על ההבדלים בין היישום של DUAL CORE אצל INTEL ו AMD מבחינת המעבד, לא יותר מזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים