עבור לתוכן

איפה ההיגיון עם המחירים ומה שאני מקבל בין הלוחות של AMD ואינטל ?

Featured Replies

פורסם

שלום

ברצוני לקנות בקרוב מחשב ואני קצת משוטט כאן באתר וקורה ביקורות ברשת ואני לא

מצליח להבין את ההבדל במחירים של הלוחות שתואמים לסוקט 939 של AMD עם NF4 שנעים בסביבות ה600-800 ש"ח

-- -- - -- - - --- - - -- - -- -

לבין הלוחות שתואמים לסוקט LGA775 של אינטל בצ'יפסט 955X שמתחילים רק ב850 ועולים עד ל1400 ש"ח

בעצם שני הלוחות משתמשים בצ'יפסט הכי חדש שלהם, שניהם תואמים למעבדים החדשים ולכפולי הליבה.

אז למה בעצם ?

מה פיספסתי כאן ?<

פורסם

כלום

פורסם
  • מחבר

אחלה תשובה מי יתן וירבו כמוך

פורסם

כלום :D ;D

:silly:

ההבדל הוא בעיקר בין שני סוגי המעבדים,מעבדי אינטל באותה רמה של AMD יעלו כ300-400 ש"ח מעליו (אם לא יותר)

כך גם בלוחות ,הרי הציפסטים גם הם של אינטל,אתה יכול ללכת גם על SIS לסוקט 745 יעלה לך יותר זול אבל גם כך הבדל הביצועים,לוח עם ציפסט הכי טוב לAMD ציפסט NFORCE 4 ULTRA גם יכול להגיע ל1400 ומעלה ,ההבדל בלוחות לפי דעתי לא משמעותי במיוחד בין שני הציפסטים המתקדמים ביותר למעבדי INTEL, AMD.

מה גם של מחיר של לוח יכול לעלות יותר בגלל סוגי חברות שונות,"שם",באנדל ,וכדומה..... ;)

פורסם

שני דברים שאני יודע:

תמיכה ב-DDR2 עד 667 MHZ (ראיתי גם לוח של ASUS עם תמיכה ב-800 MHZ).

תמיכה במעבדי עם FSB של 1066 MHZ.

בנוסף לכך יש כל מיני טכנולוגיות של אינטל כמו MPT ו-MST כמפורט בלינק הבא: http://www.intel.com/products/chipsets/955x/index.htm

פורסם
  • מחבר

שני דברים שאני יודע:

תמיכה ב-DDR2 עד 667 MHZ (ראיתי גם לוח של ASUS עם תמיכה ב-800 MHZ).

תמיכה במעבדי עם FSB של 1066 MHZ.

בנוסף לכך יש כל מיני טכנולוגיות של אינטל כמו MPT ו-MST כמפורט בלינק הבא: http://www.intel.com/products/chipsets/955x/index.htm

כל זה סבבה ואפילו מבורך ...

אבל עדיין AMD לא מתקשה להגיע ואפילו להשיג את אינטל בכמה מבחנים שיצא לי לראות .

אז למה בכל זאת אני צריך להשקיע סכום גדול כל כך בלוח במידה ואני רוצה מעבד של אינטל ?

פורסם

אתה לא צריך.

אם לצרכים ולאפליקציות שאתה מריץ AMD נותן תוצאות טובות יותר, קנה AMD.

פורסם

איזה מבחנים ראית בדיוק? ::) ::)

פורסם

ממתי אמור להיות הגיון?

פורסם

יש בעברית?

:screwy::lol::screwy::lol::screwy::lol:

פורסם
  • מחבר

טוב, אני רואה שאתם לא רוצים להיות רציניים :bash:

פורסם

איזה הגיון אתה מחפש?

הלוחות של אינטל יותר יקרים וזהו

פורסם

האינטלים יורת יקרים אבל ההשוואה שעשית אינה נכונה.

השוות בין NF4 רגיל (הכי בסיסי מבית NVIDIA לאינטל) מול ה955X שהוא המתקדם ביורת מבית אינטל. אם תשווה את ה955X לNF4SLI, תראה שההבדלים במחיר הם לא כל-כך גדולים כמו הדוגמאות שהבאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים