פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים יש סיכוי שהספק גרם לא יציבותלא מאמין שהוא גרם לאיטיות (אולי במשחקים כי הכרטיס מסך לא קיבל מספיק חשמל)5 דקות להתקין XP? אולי 5 דקות להתקין WIN95XP לוקח קצת יותר זמן
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים יש סיכוי שהספק גרם לא יציבות לא מאמין שהוא גרם לאיטיות (אולי במשחקים כי הכרטיס מסך לא קיבל מספיק חשמל) 5 דקות להתקין XP? אולי 5 דקות להתקין WIN95 XP לוקח קצת יותר זמן לא צחקתי 5 דקות להתקין XP נדהמתי שראיתי שהוא סיים וכשהתקנתי את ה 2003 ראיתי שזה במדויק 6 דקות ! (קצת לעגל לא יזיק ) שאלה אחרונה, הספק מגיע עם חיבור של 24 פינים ללוח. נכון ?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים המחשב שלי יותר מהיר משלך ולוקח יותר מ5 דקות לא מדדתי אף פעם אבל לפחות 15 דקותזה יותר קשור למהירות ההארד דיסק והכונן האופטי אבל עדיין לא הגיוניהספק מגיע עם חיבור 24 פינים
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים המחשב שלי יותר מהיר משלך ולוקח יותר מ5 דקות לא מדדתי אף פעם אבל לפחות 15 דקות זה יותר קשור למהירות ההארד דיסק והכונן האופטי אבל עדיין לא הגיוני הספק מגיע עם חיבור 24 פינים אה למחש בזמן ההתקנה אני מחבר רק הרד דיסק אחד והתקנתי על ה SATA בכל מקרה, ההתקנה היית טיל תודה על כל העזרה חבוב ! doreiny מזה פטנט ומה זאת החברה tagan ? איך אפשר להוסיף עוד 4 פינים ? אולי יש איזה פלסטיק קטן שממיר את זה...?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים לאלא הצמה של המתח שנכנסת ללוח באה עם 20 פיניםוליידה ממש יש עוד צמה עם 4 פיניםאתה יכול לחבר אותה ל20 פינים באמצעות קליפס כזה ואז יש לך צמה 24 פינים..:]tagan היא גם חברה של ספקים מקצועיים..פטנט=המצאה..
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים טוב הרעיון של הצמה מאוד יפה אגב זה נכון שכל ה 4 פינים הנוספים הוא מינוס ? פעם מישהו אמר לי את זה... עומרי - הספק הישן שנישרף לי הוא היה 20 פינים לפי מה שאמרו לי מסתבר שהמינוס לא היה מספיק חזק ולכן המתח היה ממש לא יציב עריכה: רק עכשיו נפל לי האסימון... פשוט קראת לא טוב את המילה "פטנט" - לפעמים אני מצחיק את עצמי מהאדישות שלי
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים תגידו אנשים, עד כמה זה משמעותי שיהיה ActivePFC לעומת PASSIVE?מה היתרונות של כל אחד מהם?כי בENERMAX הכחול שמציעים פה יש PASSIVE ורציתי לקנות אותו..
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים הבנתי את ההבדלים, עכשיו אני צריך מילה שלך אם יש הבדל משמעותי כל כך בין הAPFC לPPFC והאם שווה לקחת דווקא ספק אחר בשביל הAPFC?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר אני מתבסס על המידע שמוצג ברשת , וזה אומר שכדאי ללכת על APFC , יש כאלו שחושבים שזה בכלל לא נחוץ , אבל לפי חיפושים רבים שלי ברשת ומכל מני מקורות מידע שקראתי , ה-APFC חשוב בספק כוח(אבל אם הספק הוא PPFC אז זה גם טוב)
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אני דווקא הייתי ממליץ לקרוא את המאמר הזה בנוגע ל PFC:http://www.dansdata.com/gz028.htm
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אני דווקא הייתי ממליץ לקרוא את המאמר הזה בנוגע ל PFC: http://www.dansdata.com/gz028.htm וואו, זה בערך ההיפך מרוב מה שאנשים אומרים פה... תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.