פורסם 2005 בפברואר 620 שנים בלה.. אני צריך ספק עם 24 פינים או.... :s05: עכשיו התבלבלתי קצתובקשר לRAM באמת שכחתי איזה.. אז זה שני צ'יפים של קינגסטון 512 DDR 400MHZעכשיו.. למה OCZ או שאני מפספס פה משהו?הבנתי גם שAMD לא תומכים בDDR2 .. נכון?יש מארז סקסי שבא כבר עם ספק טוב ומתאים ללוח? (gigabyte-sli)
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר פשש מערכת רצינית ביותר ,הספק ש-OMRIJ נתן לך יהיה טוב , אבל אין לך בעיה של כסף אז לא הייתי מתפשר בכלל על ספק במערכת כזאתי והייתי לוקחאת PC Power & Cooling Turbo Cool 510 Ultra SLI with PFCTURBOCOOL-510SLI זה ספק שלוקח את הספקים של OCZ , ריילים מעולים ויציבים!אם אתה באמת רוצה להשקיע בספק כוח איכותי , תקנה את הספק שנתתי לך.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים תודה על התשובות המהירות עשיתי חיפוש קליל שלפני השינה ולא מצאתי חנות אונליין בארץ שמוכרת את הספק שהמלצת לי עליו מילק.. שיו חשבתי שזהו עוד שלושה ימים אני קם וכל הדאגות כבר מאחורי ויש לי מחשב
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים תזמין מארה"ב.אמנם קצת יותר זמן, וקצת יותר בלאגן, אבל בסופו של דבר תקבל את הספק שלך...
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר אי אפשר להזמין את הספק הזה בארץ(בקושי OCZ אפשר , אז את זה?)אבל אם אתה תוכל להזמין אותו מחו"ל זה יהיה מעולה.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים פפפט ואין משהו דומה בארץ? תוכלו אולי להסביר לי קצת מה מיוחד בו שמומלץ לי דוקא כזה? האמת שאני מעדיף לקנות ממישהו נגיש למקרים כמו מימוש האחריות אתם חושבים שעם מחשב כזה אפשר להשבית אותו במשך שלושה שבועות עד שהחלק יחזור מתיקון בחו"ל???? לאאאא אם יום אחד אני אחליט להתאבד.. זאת תהיה הסיבה הכי מוצדקת
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר אתה לא יכול למצוא ספקים כאלו בארץ.לדעתי ההמתנה לספק מחו"ל תהיה שווה , אבל אם לא אז לא.*הנוייסטייקר שעומרי נתן לך יהיה בסדר בשבילך.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים יש לי ספק של HEC ולוח אם של ABIT והחשמל הראשי הרגיל מחובר ובצד השני של הלוח האם יש חיבור של 4 פינים .למה הוא משמש והאם ממולץ לחבר אותו ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים טוב אני מאוד מאוד מעריך את העזרה, מה גם שהיא היתה כמעט בזמן אמת. וגם אקח את הספק בחשבון, אבל בכל זאת הייתי שמח למצוא איזה ספק פה בארץ, אם בעצם יש משהו שבוא אני אוכל להסתפק. לפחות מקריאת הנתונים שלו קיבלתי בערך מושג מה לנסות לחפש. תודה רבה מקווה שלא העקתי יותר מדי
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר אין בעיה , אתה יכול לשאול כאן כמה שאלות שתרצה.אז אם עזבת את הרעיון של הספק שנתתי לך מחו"ל , אתה יכול לקנות את אחד מהספקים של OCZ שהוא כן(בערך) ניתן לקנייה בארץ.תברר עם היבואן של OCZ בארץ - 'רוזטק' מתי אמור להגיע למלאי הספקים של OCZ.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים הספק הראשון שהוא הציע לך , הוא מעל ומעבר למערכת שלך.הוא יחזיק כמו שצריך מערכת כזאת.עדיין אשמח לקבל המלצה באותו סדר גודל של מחיר, לספק אחר, מחברה אחרת.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4364עדיין אשמח לקבל המלצה באותו סדר גודל של מחיר, לספק אחר, מחברה אחרת.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים ספק כוח מודולרי מעניין מבית ULTRA X כולל כבלים UV בסקירה.http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1719
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים יש לי ספק של HEC ולוח אם של ABIT והחשמל הראשי הרגיל מחובר ובצד השני של הלוח האם יש חיבור של 4 פינים .למה הוא משמש והאם ממולץ לחבר אותו ?האם אפשר לקבל תשובה בבקשה :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.