עבור לתוכן

דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה.

Featured Replies

פורסם

זה לא עניין של מארז, זה עניין של לוח

לא כל לוח 24 פינים יעבוד עם ספק 20 פינים

ואיך אני בודק מה יש ללוח שלי ? אם אתה יכול להסתכל בדיון שלי בתגובה האחרונה למטה אני לוקח מארז + ספק תוכל להגיד לי אם זה מתאים ללוח אם שלי?

• תגובות 4.2k
  • צפיות 268.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הספק הזה הוא 24 פינים לפי האתר של זיגזג. אם יש לך לוח 24 פינים לא תהיה בעיה. לא הצלחתי למצוא בגוגל פרטים על הספק, כמו אם החיבור 24 פינים שלו מתפצל ל-20+4 אז אי אפשר להגיד אם הוא יתאים ללוח 20 פינים

(PCI-E = כמעט תמיד 24 פינים, AGP = תמיד 20 פינים)

ואיך אני בודק מה יש ללוח שלי ? אם אתה יכול להסתכל בדיון שלי בתגובה האחרונה למטה אני לוקח מארז + ספק תוכל להגיד לי אם זה מתאים ללוח אם שלי?

אם אתה מדבר על הלוח בחתימה, כל ספק 20 פינים או ספק שיש לו 24 פינים שמתפצלים ל-20+4 יעבוד

פורסם

יש לוחות AGP עם 24 פינים, בלי קשר אפשר להשתמש בספק 24 פינים גם עם לוח עם 20 פינים.

פשוט ה4 הקיצוניים "נשארים בחוץ", לא חייבים שהחיבור יתפרק

פורסם

סוף-סוף הוא הגיע! המודסטרים 520W! :beerchug:

(הייתי חייב לרשום את זה איפשהו)

איזה יופי, איזה שקט, איזו נוחות. הגיע הזמן לבדוק אותו באוברקלוק.  ;D

פורסם

האם הספק בחתימה שלי יכול להחזיק את המערכת שבניתי (גם בחתימה) - יש לי קצת בעיות של כיבוי המחשב.

פורסם

בתאוריה כן

אבל זה גם Thermaltake וגם 20 פינים (לא בדקתי אם יש גם גרסת 24 פינים), אז הספק אכן חשוד

פורסם

לעזאזל :pissed:! , רגע ממיר מ20 ל24 פינים יעזור פה ? או שצריך ספק חדש (יש המלצות) ?

פורסם

בתאוריה כן

אבל זה גם Thermaltake וגם 20 פינים (לא בדקתי אם יש גם גרסת 24 פינים), אז הספק אכן חשוד

הפחתה את Tt לזבל גנ'רי

היא אומנם לא חברה חזקה ולא מומלצת

אבל לא להגזים

הספק לדעתי יחזיק טוב מאוד את המחשב

פורסם

אם אתה רוצה שאני אגיד את זה באופן ברור, אז TT באמת לא רחוקים במיוחד מזבל ג'נרי

לעזאזל :pissed:! , רגע ממיר מ20 ל24 פינים יעזור פה ? או שצריך ספק חדש (יש המלצות) ?

לא בהכרח, יכול להיות שמתאם יעזור ויכול להיות שלא. יכול להיות שהבעיה היא שהספק פשוט לא מחזיק

יכול להיות שהבעיה גם לא נובעת מהספק, אסור לשכוח

ספקים עדכניים וזולים - Channelwell/Enermax/Antec Smartpower 2.0, תלוי בתקציב

פורסם

טוב אני אסביר בדיוק את הבעיות שהיו לי :

(יש לציין שהמחשב עבד מצוין בלי שום בעיות במשך חודש)

א. ניסיתי להפעיל פר קריי (שבד"כ עבד מצוין) - המחשב עשה ריסט לבד (לא ראיתי מסך כחול) והדיסק קשיח כאילו נתקע (האור האדום שלו דלק בלי היבהובים) לאחר הריסט הביוס לא זיהה את הדיסק קשיח והייתי צריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש כדי שהוא יזהה אותו.

ב. היום שיחקתי קצת עם התוכנת אוברקלוק של אסוס - שיניתי לאובר של 10% עשיתי ריסט והמחשב עבד מצוין לא היו שום בעיות.

החזרתי להגדרות הרגילות ובאתי לעשות ריסט ואז המחשב נכבה (כול האורות כבו במארז) וחזר לעצמו והמשיך לביוס כרגיל (מה שנראה לי מאוד מוזר).

זהו, אני חושד בספק.

פורסם

יש אפשרות שזה הספק, אי אפשר להגיד בוודאות.

פורסם

אוקיי , נחכה ונראה אם הבעייה חוזרת , במידה ואני קונה ספק חדש - כמה וואט אני אצטרך ?

פורסם

אם אתה רוצה הערכה, אז המערכת שלך אמורה לצרוך בערך 200-250W בעומס

יש תקציב או שאתה מחפש מחיר מינימלי?

פורסם

מחיר מינימלי שיעשה את העבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים