פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אז...נכון להיום אני עובד עם INTEL 2.8 עם תכנולוגית HT...אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נדחה לתקופת החגים) ואני מתלבט אם לעבור ל AMD...איך אני יכול לעשות חישוב של מה כדאי לי?אני יודע שמעבדי AMD לא תומכים ב HT (יש רק את המעבדים היותר יקרים שהם DUAL CORE)..????
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אינטל 2.8 אמור להספיק לכל מה שעושים היום. לא תקבל שיפור משתעותי אלא אם כן תקנה כפול ליבה וגם אז תלוי מה אתה עושה.אני מציע לך לחכות לשנה הבאה ולעשות קפיצה משמעותית באמת.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אם זה מחשב נוסף לבית או שאתה רוצה "כאילו" מחשב יותר טוב ממה שיש לך?? כי אם כן אז זה מיותר לחלוטין 2.8 יספיק לך בהחלט ובגדול אם אתה חובב משחקים ולא עושה דברים כמו קידוד וידיאו ודברים בכיוון אז AMD זה בשבילך
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון..המחשב שיש לי עכשיו הוא מחשב של העבודה... בגלל שאני צריך להחזיר אותו אני רוצה לקנות מחשב חדש...הדילמה שלי היא האם לקנות מחשב חדש עם PENTIUM 3 G או AMD VINCE 3000+...איפה עומד ההבדל בינהם... והאם ה HT יעיל (ביחס לזה שאם אני עובד לAMD אין לי תמיכה ב HT)
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים איזה שימוש אתה עושה עם המחשב?? משחקים/אינטרנט/WORD/קידוד וידיאו/3D ???? והHT לא כזה משמועותי אם זה שימוש יום יומי ורגיל
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר השימוש הוא בעיקר לאינטרנט (אתרים + מסנג'ר), אופיס, הורדות (חמור..) וטיפה משחקים (בשביל הטעם הטוב)...מה שכן זה מחשב שעובד (כמעט) 24 שעות ביממה...
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים עדיף ה AMDהאינטל לא הכי מתאים לאקלים הישראלי חוץ מזה עדיף AMD כמעט בכל אספקט
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אני עובד עם Venice 3000+ ואני מרוצה ממנו.. זה מעבד חזק ועדיף על המקביל שלו מאינטל..
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים עדיף ה AMDהאינטל לא הכי מתאים לאקלים הישראלי חוץ מזה עדיף AMD כמעט בכל אספקט שוב מתחילים עם עניין החום?הבנו, פרסקוט חםאפשר לחשוב שזה פוגם לו בביצועים
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים שלוםחשבתי אולי (ברשותכם) לנצל את התרד הזה ולשאול :האם מתאים לי AMD או אינטל כשמדובר בגרסאות כפולות הליבה (ה820 וה3200 2X)לצורכי תלת מימד שדורש 100% ניצול מעבד.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים שלוםחשבתי אולי (ברשותכם) לנצל את התרד הזה ולשאול :האם מתאים לי AMD או אינטל כשמדובר בגרסאות כפולות הליבה (ה820 וה3200 2X)לצורכי תלת מימד שדורש 100% ניצול מעבד. באיזה תוכנות תלת מימד אתה משתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.