עבור לתוכן

Exclusive: Windows Vista Product Editions Revealed

Featured Replies

פורסם

http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/47665/47665.html

תוכלו לראות שם, את כל גרסאות ה VISTA שיהיו, בסה"כ 7 :o

הכי מעניין זה:

Windows Vista Ultimate Edition: The best operating system ever offered for a personal PC, optimized for the individual. Windows Vista Ultimate Edition is a superset of both Vista Home Premium and Vista Pro Edition, so it includes all of the features of both of those product versions, plus adds Game Performance Tweaker with integrated gaming experiences, a Podcast creation utility (under consideration, may be cut from product), and online "Club" services (exclusive access to music, movies, services and preferred customer care) and other offerings (also under consideration, may be cut from product). Microsoft is still investigating how to position its most impressive Windows release yet, and is looking into offering Ultimate Edition owners such services as extended A1 subscriptions, free music downloads, free movie downloads, Online Spotlight and entertainment software, preferred product support, and custom themes. There is nothing like Vista Ultimate Edition today. This version is aimed at high-end PC users and technology influencers, gamers, digital media enthusiasts, and students.

פורסם

גירסא מעניינת נוספת היא ה-STARTER EDITION שתציג גירסת חלונות מסורסת אך פועלת והכי חשוב זולה ומתאימה לכיסיהם של תושבי העולם השלישי.

פורסם
  • מחבר

זה הם כבר ניסו היום עם ה WINDOWS XP STARTER, ראינו כמה "מצליח" זה

פורסם

אישית אני מקווה שלינוקס תצליח בעולם השלישי אך עדיף שתהיה גם אלטרנטיבה טובה לאותם אנשים. החוכמה היא לשכנע את אותן מדינות שמלאות בפיראטיות תוכנה, להשקיע בתוכנה בגלל שזה יגרום להתפתחות אותן מדינות.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה "להשקיע בתוכנה" ? ב VISTA STARTER ? איך זה יגרום להם להתפתח (בניגוד לכיס של ביל גייטס?).

מה לגבי הפירטיות שיש במדינות לא עולם שלישי, כמו ישראל?

פורסם

פירטיות? על מה אתה מדבר?

המחיר המופקע של ווינדוס 500 שקל "חד פעמי" רק שזה לא בדיוק חד פעמי. כי יש לי שלושה מחשבים בבית רק בשימוש. אז נגיד אני קניתי רשיונות לשניים הראשונים ועכשיו אני רוצה להעביר את הרשיון מהמחשב שלא עובד למחשב בחדש שקניתי. יצחקו לי בפנים.

עכשיו לא רק זה מניסיון יש כאלה שבכלל לא יודעים שהם "עבריינים" מניסיון. פשוט "ככה המחשב הגיע עם ווינדוס ואופיס".

ואופיס המחיר בכלל מוגזם, 2000 שקל?!

לדעתי בכלל לא מוצדק...

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה מה הדעה שלך ? יש חוק וזהו... כל עוד אתה עובר על החוק זה נחשב לפירטיות מה לעשות....

ויש מבצעים כל הזמן, עכשיו יש למשל 50 אחוז הנחה על כל מהערכות ההפעלה שלהם, ככה ש XP HOME עולה 300 ש"ח או פחות...

אני השגתי OFFICE חדש באיזה מבצע של 100 ש"ח וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים