עבור לתוכן

דעה על נייד, קצת דחוף....

Featured Replies

פורסם

אבקש את דעתכם לגבי המחשב הנייד שבקישור,

מבחינת מפרט הוא מספק השאלה היא מה דעתכם על היצרן ועל החלקים....

http://www.yardenpc.co.il/category.asp?catcode=78

או שאולי שמא הנייד הזה עדיף?

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2237&catcode=200

אודה על התייחסות מהירה כי אני חייב לקנות את המחשב עוד במהלך ראשון שני...

אבקש את דעתכם גם לגבי החנות...

תודה.

פורסם

צר לי, לא ברור למה אתה חושב שה LG מעניין יותר מהדל.

פורסם

הדגם הנ"ל של דל הוא כבר דיי ישן. ל LG יש כרטיס מסך יותר טוב, הוא סונמה שזה הדור השני של הסנטרינו בעוד הדל הוא דור ראשון, הוא שוקל פחות ויש לו אחריות לשלוש שנים. מצד שני לדל יש מסך רחב, ודיסק קשיח יותר גדול. אז השאלה העולה היא לשם מה אתה קונה את המחשב? משחקים ועבודה גרפית או גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ויישומי אופיס.

פורסם

הנייד של דל נראה שגם הוא סונומה לפי מהירות המעבד, יש לו מסך יותר טוב ושלישית יש לו גם שן כחולה. בכל מקרה יש שם איזה טעות במפרט ששווה לברר אותה לפני שמזמינים.

הכרטיסים הגרפיים ברמות האלה חלשים שניהם, לא הייתי מייעד אף אחד מהם למטרת משחקים.

בנוסף לכל, עם כל הכבוד ל LG, הוא DELL.

הדבר היחיד שיכול להטות את הכף זה תוספת אחריות ומקשל.

פורסם

אז מה שהוא דל? זה נכון שדל מייצרים מחשבים ניידים כבר הרבה זמן אבל איכות הבנייה שלהם היא לא מהטובות. מצד שני LG מייצרים מחשבים ניידים תחת השם שלהם רק שלוש שנים אבל לפני זה הם ייצרו את החמשבים של IBM במשך תקופה ארוכה מאוד.

הדל הוא לא סונומה, סונומה כמו סנטרינו זה לא השם של המעבד אלא השם של הציפ-סט השלם שכולל מעבד פנטיום אם לוח אם של אינטל ושבב רשת אלחוטית של אינטל.

בקשר למאיץ הגרפי לפי דעתי עדיף אחד שיש לו זיכרון משלו במקום אחד שגונב זיכרון מהראם.

אבל שוב זו רק דעתי מניסיון שלי עם מחשבים של LG.

פורסם

אז מה שהוא דל?

איכות הבנייה שלהם לא מן הטובות?

תסלח לי, אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ובתור אחד שבין היתר אחראי על רכישת ציוד מחשוב לחברה בה אני עובד, אני בהחלט רואה איך ניידים שורדים עם הזמן.

בכל מקרה, ה DELL הם טובים מאוד, LG אני לא מכיר, לא קניתי אף פעם, ואני גם לא אקנה בלי סיבה טובה.

בכל אופן, אם המעבד הוא 1.73 כמו שנכתב הפלטפורמה היא כן סונומה, כי הצ'יפסטים הקודמים לא עובדים עם באס 533, ומצויין שם בתור שבב גרפי GMA900.

בכלאופן, Shared או לא, הביצועים של השבבים האלה זעומים גם ככה, כך שלא הייתי מתרגש מ32 מגה שהולכים לזכרון גרפי.

פורסם

אצלנו ה DELL (שאני חייב לציין לא עבר התעללות רבה), אחרי שנה וחצי כבר הפגין בעיות כמו TRAY של CD שנשבר, המקלדת שעושה בעיות ומקשים שמפסיקים להגיב...

פורסם

אז מה שהוא דל?

איכות הבנייה שלהם לא מן הטובות?

תסלח לי, אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ובתור אחד שבין היתר אחראי על רכישת ציוד מחשוב לחברה בה אני עובד, אני בהחלט רואה איך ניידים שורדים עם הזמן.

בכל מקרה, ה DELL הם טובים מאוד, LG אני לא מכיר, לא קניתי אף פעם, ואני גם לא אקנה בלי סיבה טובה.

בכל אופן, אם המעבד הוא 1.73 כמו שנכתב הפלטפורמה היא כן סונומה, כי הצ'יפסטים הקודמים לא עובדים עם באס 533, ומצויין שם בתור שבב גרפי GMA900.

בכלאופן, Shared או לא, הביצועים של השבבים האלה זעומים גם ככה, כך שלא הייתי מתרגש מ32 מגה שהולכים לזכרון גרפי.

נכון הם לא עובדים עם באס 533 ולכן הבאס של הדל הוא 400. עוד דבר הוא שהמאיץ הגרפי בדל לוקח עד 128 מגה בייט זיכרון, חבל שאתה בוחר להתווכח בלי לקרוא קודם על מה אתה מתווכח.

פורסם

Icebreak:

בסדרת ה Lattitude שאני רואה הרבה אין בעיות מיוחדות, אבל גם ב Inspireon שהם קצת יותר זולים לא שמעתי תלונות מיוחדות.

isildur:

מעבד 1.73 לא יעבוד לעולם בבאס 400 מה"ז. אם המעבד הוא 1.73, הבאס שלו הוא 533 מה"ז, ולא כמו שכתוב במפרט.

בכלל, בגלל שהפלטפורמה היא סונומה, קשה לי מאוד להאמין שתקעו שם מעבד 735 כאשר 740 עולה דולרים בודדים יותר.

הכרטיס הגרפי לוקח עד 128 MB, ולא צריכה להיות שום בעיה להגדיר לו פחות זכרון.

לצטט ממפרט כל אחד יכול, אבל אם אתה לא מבין מה אתה מצטט, אני מייעץ לך שלא תטעה אנשים לחינם.

עריכה:

בכלאופן, היה לי עכשיו קצת יותר זמן להעיף מבט על המבחר.

אם אתה מחפש סוס עבודה, ולא מחשב מולטימדיה לשימוש קליל, הייתי ממליץ על אחד מאלה:

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=1901&catcode=201

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2242&catcode=201

פורסם

I used Dell's Latituded800,Inspiron 9200-9300,XPS and XPS2

LG's LW70,LM70 and LW60

LG's build quality its way above Dell's-its not even a point

I choose LG over Dell-ANYTIME

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים