עבור לתוכן

שאלה לכול המבינים ב XP ???

Featured Replies

פורסם

טוב אז כחה הייה לי Windows XP והוא לא עבד לי... אז התקנתי את ה Windows מחדש ומה שקורה אני רוצה את כול המיסמכים והקבצים שהיו לי בשולחן העבודה ב Windows הישן שלא עולה.

כמו שאני יודע כול הקבצים האלה נישמרים תחת תיקייה C:\Documents and Settings ושם יש את התיקיה של המסמכים ושולחן העבודה.

אבל כשאני מנסה להיכנס לתיקיה אני מקבל הודעה "C:\Documents and Settings\Eliran" "Access Denied".

הקבצים שם חשובים לי מאוד אך אני מוציא אותם משם???

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

אם לא גיבית את המסמכים לפני שהתקנת ווינדוס מחדש, כל מה שהיה על הדסקטופ, ב"מסמכים שלי" (ובכלל בכונן שבו התקנת את הווינדוס - C בד"כ) - נמחק.

פורסם

folder settings->view->uncheck the "use simple file sharing" check box

right click the folder->properties->security->advanced->make yourself the owner, and apply to all sub objects

go back to the security page and give yourself full permissions

You need to do all this from an admin account

פורסם

רגע רגע רגע

אם אני לא מבין ב-XP אבל אני יודע את התשובה אני יכול לענות לך?

או שאסור לי?

פורסם
  • מחבר

אסף אתה גדול תודה על העזרה אבל מה שקורא עכשיו אני מצליח להיכנס לתיקיה אבל לכול התיקיות שבפנים אני לא מצליח... לא להיכנס ולא להוסיף אותי בתור ה Security

אני מקבל הודעה. "You do not have the permission to view or edit the current permission settings for Desktop but you can take ownership or change auditing settings."

מה לעשות??

פורסם

זה בגלל שלא יישמת את החוקים על תת תיקיות כפי שציינתי.

כשאתה שם את עצמך כ owner תסמן את התיבה המתאימה כדי שההרשאות יועתקו.

פורסם

העירו לך כבר על הכותרת ובחרת להתעלם.

בנוסף, השאלה הזאת נשאלה ונענתה כבר עשרות פעמים בעבר וחיפוש פשוט היה עונה לך עליה.

אתה מתבקש לקרוא מחדש את כל חוקי הפורום לפני שאתה מציב עוד הודעה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים