פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים טוב אז כחה הייה לי Windows XP והוא לא עבד לי... אז התקנתי את ה Windows מחדש ומה שקורה אני רוצה את כול המיסמכים והקבצים שהיו לי בשולחן העבודה ב Windows הישן שלא עולה.כמו שאני יודע כול הקבצים האלה נישמרים תחת תיקייה C:\Documents and Settings ושם יש את התיקיה של המסמכים ושולחן העבודה.אבל כשאני מנסה להיכנס לתיקיה אני מקבל הודעה "C:\Documents and Settings\Eliran" "Access Denied".הקבצים שם חשובים לי מאוד אך אני מוציא אותם משם???
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אם לא גיבית את המסמכים לפני שהתקנת ווינדוס מחדש, כל מה שהיה על הדסקטופ, ב"מסמכים שלי" (ובכלל בכונן שבו התקנת את הווינדוס - C בד"כ) - נמחק.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים folder settings->view->uncheck the "use simple file sharing" check boxright click the folder->properties->security->advanced->make yourself the owner, and apply to all sub objectsgo back to the security page and give yourself full permissionsYou need to do all this from an admin account
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים רגע רגע רגעאם אני לא מבין ב-XP אבל אני יודע את התשובה אני יכול לענות לך?או שאסור לי?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר אסף אתה גדול תודה על העזרה אבל מה שקורא עכשיו אני מצליח להיכנס לתיקיה אבל לכול התיקיות שבפנים אני לא מצליח... לא להיכנס ולא להוסיף אותי בתור ה Securityאני מקבל הודעה. "You do not have the permission to view or edit the current permission settings for Desktop but you can take ownership or change auditing settings."מה לעשות??
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים זה בגלל שלא יישמת את החוקים על תת תיקיות כפי שציינתי.כשאתה שם את עצמך כ owner תסמן את התיבה המתאימה כדי שההרשאות יועתקו.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים העירו לך כבר על הכותרת ובחרת להתעלם.בנוסף, השאלה הזאת נשאלה ונענתה כבר עשרות פעמים בעבר וחיפוש פשוט היה עונה לך עליה.אתה מתבקש לקרוא מחדש את כל חוקי הפורום לפני שאתה מציב עוד הודעה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.