פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים לפני שבוע התקינו לי אינטרנט בכבלים, תבל דיגיטל, ספק - בזק בינלאומי, חבילה של 750 קילו ביט לשניההשאלה שלי זה האם יש איזשהי תוכנה או אפשרות או איזה פקודה או משהו שיכול להאיץ לי אפילו בקצת את החיבור לאינטרנט?הכי הרבה שהצלחתי להוריד זה 100 קילו בייט בשנייה
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים לא רק שזה לא הפורום המתאיםאלא גם אם זה היה בפורום המתאים זה היה ננעל..התשובה היא לא.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים לא רק שזה לא הפורום המתאיםאלא גם אם זה היה בפורום המתאים זה היה ננעל..התשובה היא לא.לא ממש מדוייק, יש מודמים וחברות מסויימות ש"מאפשרים".אבל זה לא ממש חוקי.אם אתה בכל זאת רוצה לקרוא קצת בנושא חפש ב-GOOGLE.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים 100KB/SEC זה המהירות המקסימלית של החבילה של 750Kb אז מה אתה בדיוק רוצה להאיץ ?!
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים 100KB/SEC זה המהירות המקסימלית של החבילה של 750Kb אז מה אתה בדיוק רוצה להאיץ ?!המהירות המקסימלית היא 93.75 kb/s ...ותאמין לי שזה לא מספיק :'(
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים שלי יותר מהיר טוב זה די תלוי איפה אתה נימצא אתה יכול להאיץ את האינטרנט אבל אני לא ממליץ לך כי זה לא חוקי
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אתה לא יכול להאיץ את החיבור שלך אלה אם כן תפרוץ את המודם, אני נועל את הדיון הזה כאן בכדאי שזה לא יגיע למקומות לא חוקים באמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.