פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים תראו אני רוצה שתיהיה לי כאן תמונה בלחצן ימני על מחשב שלי ומאפיינים : http://img176.imageshack.us/img176/4383/16aj.png זה בריבוע האדום לא ה EVEREST אין לה קשר !! ודרך אגב לחבר שלי יש תמונה שם בגלל זה אני שואל איך שמים שם תמונה והוא לא יודע זה לא הוא שם הוא קיבל את המחשב ככה .. תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר חיפשתי מלא פעמים לא הצלחתי למצוא בגלל זה אני שואל לא הייתי פותח סתם נושא אם הייתי מוצא ...
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים למה לשים שם תמונה? :s05:בכל אופן, מדובר באפשרות מעניינת.Milk-Inc, מה צריך לעשות? משהו ב-Registry?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר וואלה אחי ניסיתי לא הצלחתי אולי תסביר את זה בעברית כי נראה לי פיספסתי איזה מילה שתיים באנגלית תודה מראש על המאמץ שלך אחי ..
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים וואלה אחי ניסיתי לא הצלחתי אולי תסביר את זה בעברית כי נראה לי פיספסתי איזה מילה שתיים באנגלית תודה מראש על המאמץ שלך אחי ..1. אתה יוצר ב-C:\WINDOWS\SYSTEM32 קובץ שנקרא OEMINFO.INI (את הקובץ את יכול ליצור בעזרת ה-NOTEPAD של ה-WINDOWS רק שים לב לשמור אותו כ-INI. ולא כ-TXT.), בקובץ הזה אתה שם את הטקסט הזה:[General]Manufacturer=TEXT YOU WANTModel=TEXT YOU WANT[support Information]line1=TEXT YOU WANTline2=TEXT YOU WANTline3=TEXT YOU WANTline4=TEXT YOU WANT כשאתה יכול להחליף את המחרוזת "TEXT YOU WANT" במה שאתה רוצה לכתוב.2. אתה יוצר באותה ספריה (C:\WINDOWS\SYSTEM32) קובץ שנקרא OEMLOGO.BMP (את הקובץ אתה יכול ליצור בעזרת תוכנת ה-PAINT של WINDOWS) שבו אתה מצייר את התמונה שלך, התמונה יכולה להיות מקסימום 180 על 114 פיקסלים, את התמונה אתה שומר כ-BMP.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר תשמע חיפשתי תמונות באינטרנט של 180 על 114 לא מצאתי אז יש לי שאלה אולי אפשר להקטין תמונה ... ותודה מראש ..
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר מישהו יכול לעשות את זה כי אין לי אותה ..התמונה זה מה שיש לי של פומבה בצד ..
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר 1. אתה יוצר ב-C:\WINDOWS\SYSTEM32 קובץ שנקרא OEMINFO.INI (את הקובץ את יכול ליצור בעזרת ה-NOTEPAD של ה-WINDOWS רק שים לב לשמור אותו כ-INI. ולא כ-TXT.), בקובץ הזה אתה שם את הטקסט הזה:[General]Manufacturer=TEXT YOU WANTModel=TEXT YOU WANT[support Information]line1=TEXT YOU WANTline2=TEXT YOU WANTline3=TEXT YOU WANTline4=TEXT YOU WANT כשאתה יכול להחליף את המחרוזת "TEXT YOU WANT" במה שאתה רוצה לכתוב.2. אתה יוצר באותה ספריה (C:\WINDOWS\SYSTEM32) קובץ שנקרא OEMLOGO.BMP (את הקובץ אתה יכול ליצור בעזרת תוכנת ה-PAINT של WINDOWS) שבו אתה מצייר את התמונה שלך, התמונה יכולה להיות מקסימום 180 על 114 פיקסלים, את התמונה אתה שומר כ-BMP.וואלה אחי הצלחתי תודה לא ידעתי שהייתי חייב לשים את הקובץ INI אבל תודה אחי אוהב אותכם ..
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים הגודל המקסימלי הוא 180X114.הגודל של התמונה שלך זה 110X110, כך שזה מתאים.שיניתי לך את הפורמט של התמונה מ-JPG ל-BMP.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר וואלה תודה אח שלי אבל כבר עשיתי את זה אבל אתה עדין תותח .. וכולם פה גם ...
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אתה כל כך מאותגר שכל כך קשה לך לכתוב כותרת עניינית?כמה פעמים אפשר להעיר לך?אולי תקרא לאבא כל פעם שאתה פותח דיון שיעזור לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.