עבור לתוכן

בעיה רצינית בקשר לקנייה של מחשב עם הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש

INTEL PENTIUM 4 - 1800

MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850

ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200)

512 RDRAM PC800

כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט

ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה

לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי

החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500

בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש דחוף לי

תודה!

פורסם

ל V8200 יש לפעמים בעיות עם WINXP. אבל לדעתי זה לא קשור לכרטיס מסך. כי אז המחשב לא היה עולה בכלל.

עיש הודעת שגיאה? אם כן, מהי?

פורסם

תשנה כותרת

ולשאלה שלך- כנראה שכן

תלוי איזה חברה יהיה הradeon..

פורסם
  • מחבר

נכון, באמת המחשב לא עלה בכלל, הוא נתקע בקטע של הבוט אבל לא יודע למה לפעמים הוא עולה ולפעמים לא

למשל אם אני נכנס במצב בטוח ומתקין איזה דרייבר של משהו אז פתאום הוא כן עולה אבל אחרי שבוע פתאום הוא עוד פעם לא עולה

אין לי מושג משהו מוזר קורה פה וזה מתחיל לעצבן אותי.

ו...לא, אין הודעת שגיאה

ורדאון של איזה חברה כדאי לי לבקש מהם?

פורסם

תשנה כותרת

למה אתה מתעלם מהארה של המשתמש?

ע"פ הכללים:

הודעת הפתיחה בכל פורום:

מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה:

דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמשוך יותר צפיות ותגובות מאשר כותרת עם סימני קריאה מרובים.

אל תהסס להשתמש באפשרות החיפוש בפורום, ייתכן מאוד ששאלתכם נשאלה כבר בעבר ונענתה.

נושא נוסף,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית.

החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה.

גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר.

לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו.

אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום.

אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא אף תעלם לגמרי מהפורומים.

יום טוב,

צוות HWzone

אני מבקש ממך, תשנה את הכותרת לעניינית.

פורסם

כדאי לך מאוד להחליף לראדון ביצועים יותר טובים הכל יותר טוב

פורסם

כל הרדאונים מסדרת ה 8500 טובים יותר מכל הסדרה של ה GF 3 אבל תקפיד שהחברה של ה REDEON תהיה של GIGABYTE מה שעוד יותר טוב

ואגב איך הASUS שלך פעל במשחקים ? ;)

פורסם

HOLY JESUS!

מציעים לך להחליף את ה-Ti200 בראדון 8500? בלי תשלום נוסף?! שיחקת אותה!

ברור שהראדון עדיף! ובהרבה! רק תוודא של איזה חברה הוא, כשהמועדפת עליי לפחות היא הרקולס...

עומר

פורסם

הרידאונים של הרקולס suckz

ג'יגהבייט או ati

ואם כבר הרקולס אז אך ורק מהסדרות החדשות שלא עושות בעיות

פורסם
  • מחבר

לכל מי שחושב אחרת, הג'י פורס 3 שלי של אסוס עובד מעולה עם כל המשחקים

GTA 3

UNREAL TOURNAMENT 2

WARCRAFT 3

neverwinter nights

בכולם אני משחק ברזולוציה של 1248X1024

ב 32 סיביות עם כל האפשרויות הגראפיות הכי גבוהות

אפילו בNEVERWINTER NIGHTS שיחקתי ב 64 סיביות כן יש שם אפשרות כזאת וזה נראה אדיר!

בגלל כל זה אני מפחד מהרדאון שאולי לא יהיה כל כך טוב

איזה דגם של רדאון כדאי לי לקחת מהם תנו לי את הכי טוב וגם של איזה חברה הכי טובה והכי כדאי

פורסם

תבקש GIGABYTE RADEON8500, ותבדוק שזה לא LE, אבל גם אם זה LE זה יותר טוב. לפני שאתה מחליף רק, תן לנו פה את הדגם המדוייק. :)

פורסם

סתם שאלה אתה עם דריברים מקוריים של ASUS או של שהורדת של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

מקוריים של אסוס

ניסיתי גם להוריד את של NVIDIA אבל זה לא היה טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים