עבור לתוכן

כרטיסי מסך QUADRO

Featured Replies

פורסם

שמעתי על סדרת כרטיסי מסך של NVIDIA שאמורים להיות מקצועיים. איזה כרטיס מסך עדיף למשרד שעובד עם 3D Studio MAX ??

פורסם

ה Quadro4 XGL 900

פורסם

מה התקציב?

וה900xgl הוא בעצם gf4ti4600

והוא עולה 10,000 ש"ח.......

תחליט אם משתלם לך

אני אישית מעדיף כרטיסים של 3DLABS

פורסם

אני בספק אם ההפרש בביצועים בין הכרטיס המיקצועי* ל 4600TI מצדיק רכישה במחיר הזה .

TI4600 יעשה את העבודה מעולה , אין לי ספק ש הכרטיס המקצועי יעשה את העבודה יותר מהר ,

אבל במחיר הזה ..

אפשר להתפשר :saint:

פורסם

את האמת

ההפרש בכלל לא מצדיק

ההפרש הוא כל כך קטן שלא משתלם בכלל לחשוב על זה

מצד שני ביישומי opengl לפעמים ההפרש ניכר מאוד

פורסם

הנה הערה קטנה: לכרטיסים ה"מקצועיים" יש שיטת ניהול זיכרון מיוחדת ומתקדמת שמאפשרת להם לעבוד מהר עם כמה חלונות של OPENGL בו זמנית. עם GF4ti4600, אם אני אפתח 5 חלונות OpenGL הוא יימס כמו חמאה, ולועומתו ה-Quadro כמעט ולא יאבד ביצועים.

ולמקצוענים: חלונות OpenGL שווה OpenGL Rendering Context 8)

פורסם

אפשר לגרום לכל כרטיס של NVIDIA מאז ה GF2 לעבוד בתור QUADRO עם תוכנה (לא חוקית כמובן).

ההבדל בתוכנות מקצועיות יכול להגיע לפי שניים, במשחקים אין לזה שום משמעות.

פורסם

ובכן לא דיברו על משחקים

ואני סתם נתתי דוגמא...

הוא יכול גם קודרו אחר כמו XGL 700 למשל שהרבה יותר זול וביצועים לא הרבה פחות טובים.

פורסם

העיקר לא לקחת QUADRO שמבוסס על ה GF4 MX.

פורסם

העיקר לא לקחת QUADRO שמבוסס על ה GF4 MX.

יש דבר כזה?

פורסם

קוודרו 550 XGL מבוסס על MX.

אני אישית מאוכזב איימים מהקוודרו!

לפני כמה חודשים רכשתי לי 700XGL. וזאת לאחר שהכרטיס הקודם שהיה לי היה GEFORCE256. הקיצר, הוציא לי את כל החשק לעבוד. עשיתי סצנה מסובכת בMAX, שהGEFORCE פשוט לה הצליח להתגבר עליה. הקוודרו מניח את הדעת.

באתר הופיעה חדשה על הWILDCAT החדש, ולפי ההשואות הוא קצת יותר טוב ממה שיש לי. אז אני שואל:

איך לעזאזל, אנימטורים עובדים על סרטי קולנוע עם אנימציה כבדה? יש לי P4 1700 עם 1 גיגה RDRAM, וQUADRO700 XGL. נכון שזה לא המחשב החזק ביותר, אבל זה פשוט לא יאמן. לקח לי 4 ימים לרנדר סצנה באורך 3 דקות!!!!!!

לא יודע מה לעשות!

מישהו פה עובד על MAX? איך מתגברים על סצנוק כבדות?

פורסם

כי האנשים האלה בדר"כ עובדים עם תחנות עבודה

כמו הסיליקון גראפיקס

שם גם המערכות לא דפוקות כמו הווינדוס

חוץ מזה אתה רוצה פרט לדוגמה של תחנת עבודה?

2x CPU 600MHZ 2MB CACHE

1.5GB DDR SDRAM או כל זיכרון אחר

כרטיסי מסך מסוגים שונים שמותאמים לסוג תחנת העבודה

תקרא את 90 שניות על תחנות עבודה כאן באתר........

רק תקבל מושג

פורסם

סמבוסק (מממ... יאמי) כמה שהמערכת שלך תותחית, היא פיסי ביתי. היא לא משתווה לזרת של המערכות שמשתמשים בהם ברינדור סרטים (מממ בוא נחשוב, תקציבים של מיליוני דולרים, או תקציב של (בד"כ) כמה אלפים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים