פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים http://www.thermaltake.com/xaserCase/eclipse/silver/eclipsesilver.htmthermalrock eclipseבא עם 2 מאווררי 12 ס"מ מאחורה ומקדימה..מישהו שמע עליו? ראה ביקורות? איך הזרימת אוויר שלו וכו..
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2525&p=16תודה , קראתי הרבה ביקורות עליו.. בכל הביקורות הוא זכה ל"בחירת העורך" או למוצר מומלץאבל בכל זאת אני שואל פה כדי להיות בטוח
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים רגע שאני יבין ... העיגול הזה מקדימה זה פשוט מקום להחזיק בו דיסק? מה התועלת בזה?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר מארז נחמדאבל לא ב 900 ומשהו שקליש עדיפים עליו בתג מחיר כזהאיזה למשל? כי אני עכשיו עם ה v5000d ולמען האמת.. אני לא יכול לחיות עם המשקל שלו, כמות המאוורים הזאת, המגעים הרופפים בחיבורים שבגג המארזועם כל החוטים שמסתובבים לי בתוך המארז, ש90 אחוז מהם באים מהפאנל של השליטה במאווררים והטמפרטורות, וכל 5 המאווררים..ניסיתי לסדר חוטים זה פשוט בלתי אפשרי. גם החלון בצורת x הזה שחצי ממנו נחסם מהכנף הזאת עם 2 המאווררים עליהאני יכול לקבל על ה5000d עכשיו זיכוי ויצא לי מאוד זול הeclipseהשאלה אם שווה.. ואני לא יתקע שוב עם מארז כמו ה 5000dלפי מה שהבנתי הeclipse מאוד קל יחסית(6 קילו)ואין לו את הפאנל הזה , אז אני מניח שאין לו את כל הכבלים.. כנ"ל לגבי האיוורור. 2 של 120 מ"משמשתווה לכל המאווררי 80 מ"מ ב5000d וחוסך לי עוד כבלים שיסתובבו לי במארז
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר רגע שאני יבין ... העיגול הזה מקדימה זה פשוט מקום להחזיק בו דיסק? מה התועלת בזה?כה זה רק מקום להחזיק דיסק..זה יותר בשביל היופי לדעתי
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים איזה למשל? כי אני עכשיו עם ה v5000d ולמען האמת.. אני לא יכול לחיות עם המשקל שלו, כמות המאוורים הזאת, המגעים הרופפים בחיבורים שבגג המארזועם כל החוטים שמסתובבים לי בתוך המארז, ש90 אחוז מהם באים מהפאנל של השליטה במאווררים והטמפרטורות, וכל 5 המאווררים..ניסיתי לסדר חוטים זה פשוט בלתי אפשרי. גם החלון בצורת x הזה שחצי ממנו נחסם מהכנף הזאת עם 2 המאווררים עליהאני יכול לקבל על ה5000d עכשיו זיכוי ויצא לי מאוד זול הeclipseהשאלה אם שווה.. ואני לא יתקע שוב עם מארז כמו ה 5000dלפי מה שהבנתי הeclipse מאוד קל יחסית(6 קילו)ואין לו את הפאנל הזה , אז אני מניח שאין לו את כל הכבלים.. כנ"ל לגבי האיוורור. 2 של 120 מ"משמשתווה לכל המאווררי 80 מ"מ ב5000d וחוסך לי עוד כבלים שיסתובבו לי במארזהשאלה היא אם אתה מוגבל למארזי TT או שלא?ומה האפשרויות החלפה שלך?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר השאלה היא אם אתה מוגבל למארזי TT או שלא?ומה האפשרויות החלפה שלך?לא אין הגבלה לtt.. אבל הם הכי איכותיים מכל מה שראיתי.. כל הדלתות והכל מאלומיניום וכאלה.לא כמו ה transformer למשל שהדלת שלו מפלסטיק ..עדיפות ראשונה היא tt אבל חוץ מה eclipse ראיתי שכל המארזים די דומים .. ואני לא רוצה ללכת על מארז שדומה ל5000d שוב..אין לי הגבלה.. אני יכול לקחת כל מארז.. וישמח להצעות
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אני הייתי ממליץ לך על CoolerMaster CM Stackerהרבה יותר איכותי ממנו אין, אבל אמרת שאתה מחפש להיפטר ממשקלאז אולי Lian-Li PC60/PC61או CoolerMaster Centurion 5 Windowאו Sunbeam Samurai שהוא גם איכותילא חסר מארזים איכותייםאתה מוגבל לחנות כלשהי?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר אני הייתי ממליץ לך על CoolerMaster CM Stackerהרבה יותר איכותי ממנו אין, אבל אמרת שאתה מחפש להיפטר ממשקלאז אולי Lian-Li PC60/PC61או CoolerMaster Centurion 5 Windowאו Sunbeam Samurai שהוא גם איכותילא חסר מארזים איכותייםאתה מוגבל לחנות כלשהי?את המארזים שהראת ראיתי כבר.. הם לא מרשימים כלכך..הם כבר ממש דומים למארזים הג'נריים האלה.(חוץ מהסמוראי שאותו ראיתי במציאות והוא לא כלכך יפה )ו.. זה או נועה או לוגיקפיסי..שוב.. בקשר לכסף אין לי בעיה.. בגלל הזיכוי.. השאלה אם הeclipse לא יעשה את אותן בעיות שהיו לי עם ה5000d ..ועם הסירקולציה שלו באמת טובה..או אם יש לך עוד הצעות אין לי בעיה לראות..עריכה: הסתכלתי עכשיו בפנדס על כל המארזים..אני חושב שאני די נעול על הeclipse.. אשמח רק לקבל תשובה אם הסירקולציה שלו טובה(מאוורר 120 קדימה מכניס אוויר, מאוורר 120 אחורה מוציא אוויר)ואני יעשה סדר בכבלים והכל..
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מלוג'יק יש לך את הAntec:TX1088TX1050שגם באים עם ספקי כוח חזקיםA-Top:GladiatorCoolerMaster:Centurion 5 WindowStackerWaveMasterמנעה יש לך:Antec:P180TX1088TX1050Arctic Cooling:Silentium T1Silentium T2CoolerMaster:Centurion 5 WindowCenturion 530StackerWaveMasterLian-Li:PC 60PC61PC6070V1000B / V1000SSunbeam Tech:SamuraiTransformer
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר עריכה: הסתכלתי עכשיו בפנדס על כל המארזים..אני חושב שאני די נעול על הeclipse.. אשמח רק לקבל תשובה אם הסירקולציה שלו טובה (מאוורר 120 קדימה מכניס אוויר, מאוורר 120 אחורה מוציא אוויר) ואני יעשה סדר בכבלים והכל.. נ.ב מצטער שהטרחתי אותך להביא את כל המארזים האלה
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים זה לא טירחה זה העליתי מהזכרוןואין טעם ללכת על ה ECLIPSE, הוא לא משהו מיוחד מבחינת איכות (לא שונה מאחיו הTTים)ומבחינת המחיר הוא טחינה דקה של הכסף שלך
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר זה לא טירחה זה העליתי מהזכרוןואין טעם ללכת על ה ECLIPSE, הוא לא משהו מיוחד מבחינת איכות (לא שונה מאחיו הTTים)ומבחינת המחיר הוא טחינה דקה של הכסף שלךאוקיי.. איך ה super lanboy?אני רואה שהוא גם בא עם 2 מאווררי 120.. בערך באותן מהירויות כמו בeclipse..והוא גם עשוי מאלומיניום וקל.. והוא זול .. יחסית לeclipseואיך הגודל שלו יחסית לeclipse .. או לכל mid tower..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.