עבור לתוכן

אחריות על לוח אם של Gigabyte {נזק פיזי ללוח}

Featured Replies

פורסם

קניתי לוח אם של Gigabyte - GA-7VTXH .

לאחר מספר חודשים ת החלפתי את כרטיס המסך שלי בחדש , אולם במהלך החלפת הכרטיס נשבר לי קצה הסלוט של ש AGP וכעת המחשב לא עולה :( . החלפתי במהלך חיי עשרות פעמים כרטיסים והשבירה לא נגרמה מהפעלת כח רב או מאי ידיעה.

האם אני יכול לתבוע מהיבואן / חנות החלפת הלוח - הרי מדובר בפעולה פשוטה ותכופה שלא מצריכה הפעלת כח רב וברור שהשבירה היא כתוצאה משבריריות הלוח?

האם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת בלוחות של Gigabyte , או שזה חוסר המזל שלי? :-[

ואם לקנות לוח חדש - האם מומלץ לקנות את אותו אחד או משהו מתקדם יותר

תודה מראש על כל תגובה

פורסם

לדעתי, זה חוסר המזל שלך.

שנית, הסיכוי שתקבל אחריות אינו גדול במיוחד, אלא אם כן יש לך קשרים או שלא ישימו לב לשבר.

אחריות על לוחות אם אינה כוללת נזק פיזי.

פורסם

אממ

אם האיש בחנות נחמד מספיק, אני מאמין שהוא יתן לך מחיר ממש טוב על הלוח שנשבר לך (ואני מאמין שהוא ינסה להחליף)

פורסם

לא הייתה לי בעיה כזאת, ואני מקווה שגם לא תהיה. :-\

פורסם

חברת Gigabyte, מלבד היותה יצרנית לוחות טובה, היא גם קפדנית בענייני אחריות.

במידה וטכנאי Gigabyte מגלה פלסטיק כלשהו שבור, Slot שבור, רכיב שהושחת שלא בדרך הטבע, סימני חריכה מוזרים במקומות לא הגיוניים (כפי שנתקלתי לא פעם), פינים שבורים, מוליכים חתוכים (ואפילו שריטה קטנה שנבעה מהחלקת המברג מתושבת המאוורר), רכיבים חסרים (שוב מאותה החלקה נפוצה מתושבת המאורר) ועוד אי אילו סימנים כיד הדמיון הטובה (הייתי ממשיך לתת דוגמאות אך איני חפץ שפיהוקים קלילים יתקפו אתכם),

או אז אותו טכנאי טיוואני חביב ירשום על דו"ח המעבדה "Damaged by user".

משמעות הדבר לאותו טכנאי הוא: "איזה כיף סיימתי לבדוק מוקדם יותר את הלוח, יהיה לי יותר זמן לפטפט עם הטכנאי השני".

משמעות הדבר ליבואן הישראלי ששלח את הלוח הזה לבדיקה הוא: עוד לוח שאני צריך לספוג את עלותו מכיוון ש:

א. לא שמתי לב להשחתה, קיבלתי את הלוח ונתתי אחר תמורתו.

ב. זכיתי בסכום כסף אדיר ולא איכפת לי לחלק מתנות חינם

ג. הייתי נחמד מדי והחלפתי לוח שאחריותו התבטלה (עקב אחד הסיבות הנ"ל)

מכיוון שהסיבה השניה אינה משקפת בדרך כלל את המצב הקיים, היבואן פשוט ימנע מהסיבה השלישית ויתחיל להקפיד יותר לא להקלע לסיבה הראשונה.

פורסם

אולי אם תמצא את החתיכה הקטנה של הסלוט, ותדביק אותה עם דבק סופרגלו הם לא ישימו לב ::)

פורסם

מוזר מאוד, כאשר אני הרסתי את הלוח שלי של gigabyte (הכנסתי את הזיכרון הפוך אז השבבים האלה שמפקחים על הוולטז' לזיכרון נמסו)

החליפו לי את הלוח מיד בלי שאלות...

פורסם

מוזר מאוד, כאשר אני הרסתי את הלוח שלי של gigabyte (הכנסתי את הזיכרון הפוך אז השבבים האלה שמפקחים על הוולטז' לזיכרון נמסו)

החליפו לי את הלוח מיד בלי שאלות...

שים לב, אתה מתייחס למה שכתבתי כסיבה הראשונה להחלפה.

פורסם

הכנסתי את הזיכרון הפוך אז השבבים האלה שמפקחים על הוולטז' לזיכרון נמסו

פחחחחח.......

GOD DEMN...איך בכלל עשית את זה (הרי את הזכרונות (כל הסוגים) אפשר להכניס רק בכוון אחד (כאילו עם שמים הפוך צריכים ממש כח פיזי *לא* מתון!

פורסם

אני חושב שDDR אפשר להכניס הפוך. קצת כוח, לא כמו הSDRAM, שממש אי אפשר.

פורסם

לא, הDDR אומנם מחולק ל2 חלקים אבל הם לא שווים באורכם ככה שממש צריך כח שאם תפעיל מספיק ממנו תשבור

1.הלוח

2.הזכרונות

3.האצבעות שלך

4. כל התשובות נכונות

פורסם

תאמינו לי זה אפשרי......עם קצת כוח אפשר להשיג הכול.

*אזהרה* לא להיתעסק עם המחשב ב3 בלילה אחרי שלא ישנת יום שלם ואתה חולה עם חום של 39 מעלות!!! *אזהרה*

פורסם

תאמינו לי זה אפשרי......עם קצת כוח אפשר להשיג הכול.

*אזהרה* לא להיתעסק עם המחשב ב3 בלילה אחרי שלא ישנת יום שלם ואתה חולה עם חום של 39 מעלות!!! *אזהרה*

נו, וההיגיון הבריא (אני מאמין שהוא היה שם למרות שהיית חולה) לא אמר לך " להפסיק ללחוץ"

פורסם

זה אפשרי ביותר להכניס את הזכרון הפוך

אם תשימו לב יש שני חריצים בצדדים של הזיכרון. אפשרי (וגם קרה לי פעם) שהכנסתי את הזיכרון בצד אחד בחריץ הגבוה (כמו שצריך) ובשני בחריץ הנמוך, ככה זה נראה לחלוטין כאילו שהזיכרון יושב במקום, אבל כשמפעילים את המחשב יש את הריח הנוראי הזה והזיכרון (במקרה הטוב רק הוא) נשרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים