פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר אוקיי זה המפרט הסופי:אוקיי מפרט סופי:AMD ATHLON 64 BIT 3000+asus a8n-ewd 160 gb 8mb buffertwinmos twister 2x512mbsapphire/asus/club 3d x800xl 256 mbdvd+rw samsungdvd samsungfloppymicrosft keyboard + mouse wirelesshec 6a19 400 watt
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר מה אכפת לי לקחת אותי הם יחסית זולים ויש להם תזמונים מצויינים (2-2-2-5)והצורב דיווידי לא כל כך משנה
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אל תקח את ה-X800XL של חברת Club 3D כי הכרטיס מתחמם מהר וגם הוא גרוע לאוברקלוק,ASUS הם טובים אבל הם יקרנים מאוד ולא שווים את זה! sapphire הם מעולים מניסיון אישי!
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אוקיי זה המפרט הסופי:אוקיי מפרט סופי:AMD ATHLON 64 BIT 3000+asus a8n-ewd 160 gb 8mb buffertwinmos twister 2x512mbsapphire/asus/club 3d x800xl 256 mbdvd+rw samsungdvd samsungfloppymicrosft keyboard + mouse wirelesshec 6a19 400 wattאומרים לך משהו ואתה לא מקשיב- את הזכרונות השארת, את הWD השארת, את הצורב DVD של סמסונג השארת, אז אם אתה כבר יודע מה אתה רוצה למה אתה שואל?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים איכות צריבה, תאימות למדיות, תמיכה לא רשמית והרשימה ארוכה... תכנס ל"אמצעי אחסון" ותקרא.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אגב, כולם ממליצים על הצורב NEC 3540, שזה הצורב הכי טוב ומשתלם. אבל בחיים לא ראיתי ביקורת עליו, מישהו יכול להביא לי?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר אני לא רואה סיבה להוריד את הזיכרונות הם זיכרונות מצויינים במחיר שפויאת ה WD השארתי בגלל שלSAMSUNG יש הרבה בעיות (ואת זה אני יודע טוב מאוד)צורב דיווידי שוב פעם ממש לא משנה זה שטויותואני שואל על הרכיבים המרכזיים רק הוספתי את הצורב וכל השאר כדי לקבל מדד מחיר זה לא משנה
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים SAMSUNG עדיפים על WD לא יודע על מה אתה מדבר בכלל. אתה עושה אוברקלקוק?אם לא אין לך צורך בזכרונות האלה. צורב זה לא שטות.אומרים לך שהנק הכי טוב אז לא תיקח?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אני לא רואה סיבה להוריד את הזיכרונות הם זיכרונות מצויינים במחיר שפויאת ה WD השארתי בגלל שלSAMSUNG יש הרבה בעיות (ואת זה אני יודע טוב מאוד)צורב דיווידי שוב פעם ממש לא משנה זה שטויותואני שואל על הרכיבים המרכזיים רק הוספתי את הצורב וכל השאר כדי לקבל מדד מחיר זה לא משנהאתה בן אדם עקשן,אומרים לך פה עובדות ואתה ממשיך..סבבה תקנה את המערכת שאתה רוצה אתה לא צריך לשאול אותנו אתה יודע מה אתה רוצה.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר אווווווההבדל בין הזיכרונות פרימיום של טוינמוס לטויסטר זה 45 שקל לכרטיס לא חבל לא לקחת???ושוב פעם אני אומר בסדר הבנתי שהנק יותר טוב אוקיי לא משנה לי זה לא רלוונטי עכשיוובקשר להארדיסק חוזרים אלינו עשרות הארדיסקים של סמסונג בחודש לעומת אחדים אם בכלל של ווסטרן
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אווווווההבדל בין הזיכרונות פרימיום של טוינמוס לטויסטר זה 45 שקל לכרטיס לא חבל לא לקחת???ושוב פעם אני אומר בסדר הבנתי שהנק יותר טוב אוקיי לא משנה לי זה לא רלוונטי עכשיוובקשר להארדיסק חוזרים אלינו עשרות הארדיסקים של סמסונג בחודש לעומת אחדים אם בכלל של ווסטרןאם אתה OC זה משתלם לך.ובכוננים קשיחים, Samsung טובה מ-WD .
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אגב, כולם ממליצים על הצורב NEC 3540, שזה הצורב הכי טוב ומשתלם. אבל בחיים לא ראיתי ביקורת עליו, מישהו יכול להביא לי?http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140061.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.