עבור לתוכן

העכבר מת, יחי העכבר החדש, Logitech MX510 ב-160 ש"ח, מחיר טוב?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם.

בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם.

בקיצור לנושא

אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב?

מה אתם אומרים?

איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח?

אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.

פורסם

מחיר מעולה, בד"כ המחיר שלו הוא 200-220 ש"ח

אבל מה זה צריך להיות שנועה לוקחים על הכחול 170 ועל האדום 160? ההבדל הוא רק בצבע :-\

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה,

וכן העניין עם הצבעים זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה,

אם אתה לוקח מארז של חברה מסויימת בשחור הוא עולה יותר מלבן, אותו דבר בצורבים בעוד כל מיני רכיבים אחרים, במסכים אם אתה רוצה כסוף אז תשלם גם כן יותר.

ובמקרה הזה ההפרש הוא יותר מ-10 ש"ח, תהיה בטוח. Go Figure :nixweiss:

תאר לך שאתה קונה מכונית, אם אתה רוצה אותה בצבע כסוף ולא סתם לבן אתה מוסיף 5%-7% ממחיר הרכב, רכב של 120 אלף יעלה לך בצבע כסף בסביבות 6000 ש"ח יותר... :kopfpatsch:

פורסם

זאת עובדה שיש צבעים שעולים יותר ועולים פחות...במארזים אם המארז כסוף ועולה בערך 50-100 שקל יותר בגלל שהוא כסוף זה בגלל שהמארז עשוי מאלומניום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים