פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר על פני לא פרסקוט?מה זה אומר בעצם שהמעבד תומך בזה? מה זה עוזר לביצועים וכ'ו.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים פרסקוט זה השם של הליבהויש יותר מדי ליבות אחרות בשביל להגיד להשוות בין פרסקוט ל"לא פרסקוט"
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני מתכוון מה היתרונות שלו על פני מעבד פנטיום 4 בלי ליבת פרסקוט? מה הבעיה שלךה לענות על השאלה הפשוטה הזאת ?!?! אם אתה לא יודע אז אל תגיב בכלל ! לבחור ששאל: ליבת הפרסקוט היא ליבה בעלת זכרון מטמון של 1 מגה לעומת הליבות הישנות שיהיה להן רק 512 KB סתם שתדע היום יש כבר לאינטל מעבדים בעלי 2 מגה זכרון מטמון מחירים סבירים לגמרי מקווה שעזרתי
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מה הבעיה שלךה לענות על השאלה הפשוטה הזאת ?!?! אם אתה לא יודע אז אל תגיב בכלל ! זה רק אני או שדיברת לפותח הדיון שבמקרה שאל את זה?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אוקיי תודה! בבקשה . . . ואני חייב לומר משהו בוב אני אוהב אותך עדיין !!!!!
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים זה רק אני או שדיברת לפותח הדיון שבמקרה שאל את זה? חס וחלילה אני ציטטתי את השאלה שלו
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מידןקודם כל תרגיע את טון הדיבר שלךדבר שני, תשתמש בכפתור עריכה במקום לעשות להוסיף תגובה חדשה
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים לגמריא כבדרך אגב אני מאושר לחלוטין מה NORTHWOOD 3.0C שקניתי לפני כשבועיים ועובד ב 3.6 כמו שעון שוויצרי קריר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.