עבור לתוכן

מבקש עזרה עם:BOOT INI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

חבר ביקש ממני להתקין לו xp pro על דיסק שנתן לי, חיברתי אותו במקום דיסק שלי (לא במקום הדיסק עם מערכת ההפעלה שלי) והתקנתי לו.

הצרה: כרגע יש לי שני אפשרויות של xp כאשר כמובן אחת לא ישימה (הראשונה בdefoult).

כך נראה ה - boot ini שלי

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

1. מבקש עזרה בעריכה.

2. מה זה :noexecute=optin

3. הבנתי שכדאי לגבות boot ini - אם המערכת נדפקת איך משתמשים בגיבוי?

נ.ב.

קראתי קצת בפורום אבל ברשותכם הייתי מעוניין בתגובה בכל זאת

מודה מראש למגיבים

פורסם
  • מחבר

מבקש סליחתכם

מעלה שוב לראש הרשימה - העניין חשוב לי

ודיוק בתגובה מאוד קריטי עבורי

תודה מראש

פורסם

אין סיבה להקפיץ אחרי כ"כ מעט זמן, ובטח לא כשכבר יש תשובות לשאלה הזאת ברחבי הפורום ורק חיפוש מפריד בינך לביניהן.

לשאלתך, כך צריך להראות הקובץ המתוקן:

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

גבה את הקובץ בכל מקרה לפני השינוי.

על ה-noexecute=optin אתה יכול לקרוא פה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;875352

גיבוי באופן מסודר של ה-boot.ini אין צורך לעשות לדעתי... במקרה הכי גרוע שהוא נמחק או משהו כזה אתה יכול לבנות אותו מחדש דרך ה-recovery console או ב-repair מהדיסק של XP. אם אתה מתעקש לשמור עותק בצד איפשהו, אתה יכול להעתיק אותו בעזרת דיסקט boot, דיסק של windows pe או בעזרת חיבור הדיסק שלך למחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב moooshe

כצופה בפורומים עד שנרשמתי ראיתי שזמני התגובה קצרים (העמדתם רף גבוה של ציפיות ;))

תודה על העזרה עם ה: boot ini

רציתי הסבר פשוט על noexecute=optin אבל לא אציק יותר

שבת שלום לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים