פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים שלום לכולםחבר ביקש ממני להתקין לו xp pro על דיסק שנתן לי, חיברתי אותו במקום דיסק שלי (לא במקום הדיסק עם מערכת ההפעלה שלי) והתקנתי לו.הצרה: כרגע יש לי שני אפשרויות של xp כאשר כמובן אחת לא ישימה (הראשונה בdefoult).כך נראה ה - boot ini שלי[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect1. מבקש עזרה בעריכה.2. מה זה :noexecute=optin 3. הבנתי שכדאי לגבות boot ini - אם המערכת נדפקת איך משתמשים בגיבוי?נ.ב.קראתי קצת בפורום אבל ברשותכם הייתי מעוניין בתגובה בכל זאתמודה מראש למגיבים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר מבקש סליחתכםמעלה שוב לראש הרשימה - העניין חשוב ליודיוק בתגובה מאוד קריטי עבוריתודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אין סיבה להקפיץ אחרי כ"כ מעט זמן, ובטח לא כשכבר יש תשובות לשאלה הזאת ברחבי הפורום ורק חיפוש מפריד בינך לביניהן.לשאלתך, כך צריך להראות הקובץ המתוקן:[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectגבה את הקובץ בכל מקרה לפני השינוי.על ה-noexecute=optin אתה יכול לקרוא פה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;875352גיבוי באופן מסודר של ה-boot.ini אין צורך לעשות לדעתי... במקרה הכי גרוע שהוא נמחק או משהו כזה אתה יכול לבנות אותו מחדש דרך ה-recovery console או ב-repair מהדיסק של XP. אם אתה מתעקש לשמור עותק בצד איפשהו, אתה יכול להעתיק אותו בעזרת דיסקט boot, דיסק של windows pe או בעזרת חיבור הדיסק שלך למחשב אחר.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר בוקר טוב moooshe כצופה בפורומים עד שנרשמתי ראיתי שזמני התגובה קצרים (העמדתם רף גבוה של ציפיות ) תודה על העזרה עם ה: boot ini רציתי הסבר פשוט על noexecute=optin אבל לא אציק יותר שבת שלום לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.