פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים לא קיבלתי נרתיק לזרוע עם הנגן, אז עכשיו אני מחפשיש נרתיק סטנדרטי כזה שאני רואה בכל החנויות שיש להם נרתיקים לזרוע:http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2426&cID=404האם זה מתאים ל IAUDIO G3? פשוט הוא נראה לי קצת רחב מדי בשביל להיכנסולא פחות חשוב, האם הנרתיק שווה משהו? או ששווה להשקיע 70 שקל בנרתיק נייק שיש במגה ספורט?שאלה נוספת: איזה בטריות הכי טוב לנגן? רגילות או נטענות, ואיזו חברה, תודהבינתיים יש לי 8 בטריות AA רגילות של GP שקניתי ב13 שקל במבצע ועוד כמה של ENERGIZER...
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים תקנה נרתיק רגילנייק סתם יקר בקשר לסוללות אין דבר כזה מה עדיףתקנה מה שבא לךיותר חסכוני נטענות
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר טוב אני אביא את הנגן לחנות לבדוק כי הוא נראה לי רחב מדי ;Dובסוללות, האיכות של הסוללות משתנה ויש כאלה שמחזיקות יותר שעות
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים תשים בו סוללות נטענות זה עדיף. אבל תשנה בהגדרות של הנגן למצב שבו הוא עובד על בטריות נטענות כך תוכל לכסוך עוד בזמן סוללה.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר כן ראיתי את האפשרות הזו בMENU תודה! אם כבר הגבת, איזה נרתיק קיבלת "קובית קרח"? נ.ב. - גם אצלך העברית בג'יבריש?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים זה ידוע שאין עברית בG3 אז שיניתי תטאגים להיבריש.כשבהתחלה שמתי שירים בעברית עם טאגים בעברית אז חלק היו הג'יבריש ולחלק פשוט לא הוצג שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.