עבור לתוכן

איפה הבושה? (לא מקורי אבל מתאים)

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/1/776366

למי שלא מכיר את הסיפור

עובדות המקרה בקצרה:

השופטת הילה כהן איחרה להגיע לבית המשפט.

בעלי הדין - ארבעה-עשר במספר - שלא יכלו להמתין לבואה, עזבו את האולם בהשאירם בקשות בכתב לקבוע עבורם מועד חדש לדיון.

השופטת טיפלה בבקשות באופן שהכתיבה לקלדנית פרוטוקולים על-פי כל בקשה בנפרד, ואחר כך קרעה את הבקשות והשליכתן לפח האשפה.

מהפרוטוקולים היה ברור לחלוטין - ועל כך אין מחלוקת - שהם נכתבו, כביכול, בנוכחות בעלי הדין המבקשים, בעוד שכאמור זו לא היתה אמת והם עזבו את בית המשפט טרם בואה.

חשוב להבהיר שברקע העניין עומדות טענות קשות נגד השופטת על שהיא נוהגת לאחר לעבודה.

בכתב הקובלנה (מעין כתב אישום) שהוגש לבית הדין למשמעת לשופטים נטען שהשופטת כתבה את הפרוטוקולים שאינם אמת הללו, וכן שהשליכה את הבקשות לפח - והכל במטרה להסתיר העובדה שהיא איחרה לעבודתה.

זו כמובן האשמה חמורה ביותר, שאם תתברר כנכונה - מחייבת פיטורי השופטת בבושת פנים ולאלתר.

השופטת כהן מאשרת את עובדות המקרה לעיל, אבל מכחישה בתוקף שהיא כתבה פרוטוקולים לא נכונים, וכן שהשליכה הבקשות לפח - במטרה להסתיר העובדה שאיחרה לעבודה.

לטענתה, כמפורט בפסק הדין, היא פעלה בתום לב, אומנם מתוך שיקול דעת מוטעה - אבל בתום לב

פורסם

והכי גרוע הוא שועדת השופטים כל הזמן דוחה את כינוסה ולא מוכנה להדיח את השופטת המושחתת ועוד שופטת נוספת שהשתמשה בהאזנות לא חוקיות כנגד בן זוגה.

פורסם

Looks like that lady's on the rag all month arround, haha. Meh, if there's something I hate is people who use their status to act like pigs and come out smelling of roses, and of course, whiping the mud on the little people like you and I. I say... OFF WITH 'ER HEAD!!!

פורסם
  • מחבר

הנה היא מכה שנית

בפרוטוקולים מובאים דבריה של כהן, שהסבירה כי העונש שקיבלה מספיק: "אני בחורה רווקה וכשהגעתי לחיפה אמרו שלא התחתנתי מעולם. מצאתי מישהו כלבבי, אחד השופטים בחיפה הכיר לי. היום נכנסים לכל אתר, מקישים הילה כהן והכל יוצא. אני לא צריכה להגיד מה התוצאה של זה. מאז לא הצעתי להכיר אף אחד. הכי חשוב הכתם באינטרנט יישאר תמיד. כשמקישים הילה כהן, זה יצוץ... שילמתי עונש שלא כתוב בחוק".

באמת מסכנה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3140559,00.html

פורסם

Haha, that's just priceless! Someone with social skills even more poor than mine!

:yelclap::lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים