עבור לתוכן

כמה בעיות עם ה- x5l.. זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם

קניתי את המכשיר היום אחרי המלצות רבות של אנשים מהפורום.

נתחיל עם זה שהוא לא בא עם שנאי. המוכר אמר לי שהוא לא בא עם זה למרות שבחוברת הוראות כתוב אחרת.. זה נכון?

בנוסף הוא אמר לי שכשאני מחבר את המכשיר למחשב דרך ה- usb, הוא מטעין אותו אוטומטית. למרות שעל צג המכשיר כתוב "connected" הוא באמת מטעין אותו? ובמקרה וכן, כמה זמן אמורה להמשך הטעינה הראשונה? כי כל מה שכתוב בחוברת שמקסימום טעינה זה 6 שעות עד שהבטריה מלאה, אבל לא כתוב כמה צריך להטעין בפעם הראשונה.

אחרי העתקת השירים, אין לי מושג איך אני אמור להוציא את המכשיר. בחוברת ההוראות ממש מסבירים את זה לא ברור.. (מערכת הפעלה xp) מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

פורסם

מצטער להודות בזה אבל עבדו עליך

מה זה עלק אין שנאי?

חייב להיות שנאי!!!

הוא נטען גם דרך USB אבל עם שנאי זה הרבה יותר מהיר

בקשר לניתוק תנתק כמו שמנתקים כל התקן USB מהמחשב ניתוק בטוח

או שפשוט תוציא את הכבל (לא בזמן שאתה מעביר משהו לנגן או מוציא ממנו או משתמש בקבצים שבתוכו)

פורסם
  • מחבר

טוב.. רק לידיעתכם, קניתי את המכשיר בבאג... מחר אני הולך לצעוק עליהם.. אתה בטוח שזה אמור לבוא עם מטען (שנאי?) כי שאלתי את המוכר פעמיים והוא אמר שלא..

פורסם

בטוח במיליון אחוז

עבדו עליך

לך אליהם ותדרוש מטען

פורסם

ממ... תכננתי לקנות שם מחר, לא הייתי נופל בפח של "זה בא בלי שנאי" ("תסלח לי, אבל אני משלם על מכשיר חדש.. אז אני גם רוצה אחד כזה.")

אבל זה מעלה שאלות לגביי רמת האמינות.

פורסם

איפה קנית?

אני מקווה שבבאג... למרות שלא נראה הגיוני אם עבדו עליך...

פורסם
  • מחבר

באג בדיזינגוף סנטר...

המוכר בעצמו ענה לי שזה בא בלי מטען אחרי ששאלתי פעמיים.. מה שמוזר, שבאתר שלהם כתוב שזה בא עם..

בכל מקרה, אני מתכוון לבקש מכשיר חדש לגמרי. אחד שלא פתחו אותו בכלל.

למי שקונה משם, הייתי מציע לפעול כמוני, ולבדוק מה יש בתוך האריזה.

פורסם

מי שרוצה לקנות שם שידפיס את הדף מהאתר למקרה שיגידו לו שלא צריך להיות שנאי

פורסם

אני קניתי לפני יומיים את ה30GB והלכתי. התישבתי באיזה מקום עם חבר לאכול וסתם פתחתי תקופסא פתאום קלטתי שאין שנאי..

אז חזרתי לשם והתנצלו (באג הילל ירושלים) שהם לא ידעו מזה כי לא הודיעו להם שצריך לתת שנאי בנפרד.

היו אדיבים והכל - אנשים עושים טעויות.

לא יודע מה עם באג דיזינגוף אבל בהילל היו אחלה..

אגב...רציתי להגיב שהאוזניות סטוק ממש חביבות , לא כמו שאנשים תיארו כאן כחרא של אוזניות סטייל אייפוד.

אחלה אוזניות דווקא, אני בספק עם האוזניות שמגיעות עם הH3XX של סנהייזר יותר טובות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מישהו מכיר את החנות של באג בקניון איילון ברמת גן ?

מישהו קנה שם פעם ? איך הם ?

פורסם
  • מחבר

הגעתי היום לבאג בקשר למטען, דיברתי איתם והם היו באמת אחלה.

המוכר שהייתי אצלו אתמול, פשוט לא ידע שהמטענים צרכים לעבור אישור תקן.. וכשהגעתי היום, אמרו לי שיתקשרו אלי השבוע ויודיעו לי כשהמטען יגיע.

ועוד דבר מוזר שראיתי, חנות 2 מטר מבאג שנקראת handy מוכרת את אותו המכשיר ב- 2300 שקלים. מישהו יודע למה? :o

פורסם

למה? ככה...

תמיד יש כאלה שמוכרים יקר ויש כאלה שבזול

הם הראשונים (נראה לי...) שהביאו את זה לארץ

פורסם

קניתי את ה X5L מבאג וקיבלתי איתו שנאי בתוך הקופסא, אני לא יודע על מה אתה מדבר... וזה אחלה מכשיר :)

פורסם

מה זאת אומרת "אני לא יודע על מה אתה מדבר"

הוא אמר שהוא לא קיבל שנאי זאת אומרת שהוא לא קיבל

כנראה כי המוכר שמכר לו הוא דפוק או שניסה לעבוד עליו אבל הכל הסתדר לו בסוף

שמעתי גם על מישהו מפה שקנה H10 ואמרו לו שהוא לא אמור לקבל שנאי

תמיד יש מוכרים שמחרטטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים