פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אני לא מבין למה אתם נדבקים למשחקים. האם יש מעבד מעל A64 2800 שלא מסוגל לתת 70-80FPS בכל משחק חדש?משחקים מסתפקים בכל מעבד ממוצע ומעלה.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים עד גבול מסויםזה יהיה טימטום לקחת Single Core 3700 San Diego עם 7800GTXולא Dual Core 3800 עם 7800GTההבדל במעבדים הרבה הרבה הרבה יותר רציני מההבדל בכרטיסי מסך
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים נכון...... ומה שבאמת חשוב זה הכרטיס מסך!!! דיי כבר שתוק! לפני זה אמרת שטעית ועכשיו אתה חוזר בעצמך ?!
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים עד גבול מסויםזה יהיה טימטום לקחת Single Core 3700 San Diego עם 7800GTXולא Dual Core 3800 עם 7800GTההבדל במעבדים הרבה הרבה הרבה יותר רציני מההבדל בכרטיסי מסךכמובן, זה בדיוק מה שאני טוען.ביצועי המעבדים לא רלוונטיים בכלל למשחקים, בין אם מדובר ב3700SD או 3800 X2.. ההבדלים בין המעבדים רחוקים מלהיות מורגשים.הסיבה לבחור בכפול הליבות היא כל דבר מעבר למשחקים.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים כמובן, זה בדיוק מה שאני טוען.ביצועי המעבדים לא רלוונטיים בכלל למשחקים, בין אם מדובר ב3700SD או 3800 X2.. ההבדלים בין המעבדים רחוקים מלהיות מורגשים.הסיבה לבחור בכפול הליבות היא כל דבר מעבר למשחקים.דייי בחיאת דינק דיי, מעבד בעתיד אם תרצה להחליף תצטרך גם להחליף לוח אם וכתוצאה מי זה זכרונות מארז ובקיצור את כל המחשב כבר ואילו כרטיס מסך תמיד תוכל להוסיף עוד אחד לקיים שיכפיל את הביצועים או שלחלופין במקרה הכי גרוע למכור אותו ולקנות אחד חדש.אתה משלם כבר 1900 ש"ח בערך?, לא אז למה שלא תיקח כבר כפול ליבה בעוד 500 ש"ח ככה שתיהיה עם הדור החדש של המעבדים.למה לקחת מעבד של דור ישן, הסברתי כבר את הקטע של ה-64 ביט ואני לא הולך לחזור עליו. היום אין מחשבים שמשתמשים בכפולי ליבה, בעתיד כן אחרת אין שום היגיון שגם אינטל וגם AMD יתחילו לעבוד גם על מרובעי ליבה.וכך או כך ההבדל בין ה-7800GT ל-7800gtx הוא הבדל כ"כ מזערי ולא מורגש שפשוןט גם אם יש לך את הכסף עדיף לך לקחת את ה-GT.אז פשוט דיי מתי שה-GT יהיה ישן ולא יתפקד כנ"ל גם יהיה ה-GTX.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים LOL, אתה עושה צחוק או משהו?אני אמרתי לכל אורך הדיון הזה ש:1. כפול ליבה זה כמעט הכרחי במערכת חדשה, תוספת הביצועים גדולה מאוד2. משחקים לא מהווים שיקול בבחירת מעבד לכאן או לכאן, ולכן הדבר הכי מטופש שאפשר לעשות זה לקחת 3700SD שעולה כמעט כמו כפול ליבה וטוב יותר רק במשחקים - שהם, כפי שאני טוען, לא שיקול כי כל המעבדים מספיק מהירים
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים [quote name=XT :itschy: :spam:PE] דיי כבר שתוק! לפני זה אמרת שטעית ועכשיו אתה חוזר בעצמך ?!
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מישו יכול קצת לסביר על DC? למה שווה להשקיע בזה? מה זה יתן בשנים הבאות?וכו'
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים זה אומר שבמקום שיהיה לך עובד אחד בתוך המחשביש לך שני עובדים שעובדים במקביל על שני פסי ייצור(אנלוגיה למפעל)זה מספק תיאורטית שיפור של עשרות אחוזיםבפועל בתוכנות שמנצלות את הריבוי ליבות זה מספק שיפור עשרות אחוזיםבתוכנות שלא מנצלות את הריבוי ליבות הכפול ליבה מתפקד כחד ליבה, בו בזמן אתה יכול להריץ עוד תוכנה שלא מנצלת כפול ליבה והיא תרוץ על הליבה השנייהכלומר איבוד ביצועים דיי מינימלי
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים סתם שאלה...אז זה בעצם כמו שרת אם 2 מעבדים?ולכותב...לדעתי לך על מעבד אחד וכרטיס מסך מה אתה חושב לעוד שנתיים ?אז לא היה לך את המחשב הכי טובעכשיו אין בזה שימוש למישחקים קנה חד ליבה טוב+ כרטיס מסך מעולה וזהו
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים סתם שאלה...אז זה בעצם כמו שרת אם 2 מעבדים?ולכותב...לדעתי לך על מעבד אחד וכרטיס מסך מה אתה חושב לעוד שנתיים ?אז לא היה לך את המחשב הכי טובעכשיו אין בזה שימוש למישחקים קנה חד ליבה טוב+ כרטיס מסך מעולה וזהוזה מאוד דומה לעיקרון של 2 מעבדיםאבל מכיוון ששתי הליבות נמצאות על אותה חתיכת סיליקון העברת המידע ביניהן אפילו יותר מהירהוכל ההצעות כאן הן עם מעבד אחדאני פשוט חושב לעתיד ומציע כפול ליבה
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מעניין מתי ייכנס כרטיס גרפי כפול ליבה.(לא SLI ודומיו..כרטיס אחד עם 2 ליבות...ראיתי ברשת אחד כזה עם 512 זיכרון אבל נסיוני בנתיים)
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים בוקר טוב...http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4096http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4097
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.