עבור לתוכן

?EPoX 8RGMI+GF 4 - מציאון KSP

Featured Replies

פורסם

באתר של KSP יש לוחות אם משומשים שחזרו מתיקון אחרי שנמצאו בהם פגמים הם תוקנו לדבריהם ע"י היצרן בחו"ל וחזרו לארץ שהם תקינים אבל האחריות היא רק חודש.

(אני דיי בספק אם הלוחות האלה הגיעו לתיקון בחו"ל והכי חשוד זה שהם מביאים את הלוחות עם אבק ובשקית בלי קופסא)

מחבר הבנתי שהלוח נראה כאילו כל HWZONE עשו עליו OC ונתנו לו קורת גג באיזה רפת שכונתית חיצונית לא נראה "מחודש" או לוח שעבר מעבדה נורמלית.

?EPoX 8RGMI+GF 4 מחיר : 150 ש"ח .

שווה לקנות ? עדיין המחיר קורץ .

יש גם את הלוח הזה ב 150 ש"ח + GF4 ===> ?CHAINTECH 7NIF2 - זה לוח ל OC ?  :smile1:

http://www.overclockercafe.com/Reviews/mobos/Chaintech%20NIF72/

9600 PRO 128 MB? ====> מחיר : 390.00 ש"ח :smile1:

?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? ====> מחיר : 350.00 :smile1:

פורסם

לא הייתי קונה.רוב הסיכויים שאלה מוצרים או פגומים ,או שלא עברו את הבדיקה של היצרן ולכן נמכרים בזול.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי קונה.רוב הסיכויים שאלה מוצרים או פגומים ,או שלא עברו את הבדיקה של היצרן ולכן נמכרים בזול.

אבל מצד שני הם נותנים אחריות חודש והם גם מצהירים "תנסה את המוצר חודש אם הוא פגום תחזיר "

בחודש ימים זה זמן מספיק טוב לבדוק את הלוח לאורכו ולרוחבו .

אם המוצר פגום אני לא אראה את זה בחודש הראשון שהוא ירוץ אצלי ? קשה שלא .

פורסם

אתה רוצה לוח לאוברקלוק יש לך שם לוח של ABIT ב 10 שקל יותר אני חושב שהוא נחשב ל1 הלוחות הכי טובים לאוברקלוק של סוקט A

פורסם

אני לא רואה מה בדיוק יש לך להפסיד מזה

תיקח אחד תבדוק איך הוא

אם הוא טוב, אפשר להרוויח ממנו לוחות לתיקונים

אם הוא לא טוב אז תחזיר אותו

פורסם

אתה מתכוון ל Refurbish?

אתה מקבל אחריות מקוצרת. אם שנה זה לחדש. אז המחודש מקבל 3 חודשים.

אני חושב שדי שווה. אם זאת הייתה בעיה קטנה אתה לא יודע מה הם תיקנו ואתה יכול להרוויח.

אם המוצר לא יעשה לך בעיות ב3 חודשים אז למה שהוא יעשה בעתיד. נכון אי אפשר לדעת וקשור מה החלק שהוחלף. זה סיכון לטובתך ולרעתך.

לדעתי שווה

פורסם

לוחות לתיקונים ?

יענו מגיע לוח תקול, אז אפשר להחליף ללוח כזה בעלות מקוצצת (אני יודע שאצלכם ביהוד אוהבים דברים זולים לכן זה טוב)

פורסם
  • מחבר

האחריות היא חודש .

הלוח בטח עבר הלחמה או שאיזה קבל היה נפוח , או משהו בציפסט למרות שזה הסבירות הכי נמוכה .

נראה לי ה EPOX הזה קיבל OC מילד בן 10 הוציא לו את החשק לחיות  :smile1:

פורסם

כל התגובות הלא קשורות נמחקו.

יאבל ו-AMD San Diego - אתם מקבלים אזהרה. בפעם הבאה תיענשו בצורה חמורה ביותר!

פורסם

חביבי...

אתה מעלה לי גיחוח שאני קורא את התרד הזה...

זה לוח ב 150 ש"ח שאומרים לך תנסה חודש -

חודש זה די והותר להבין אם משהו דפוק, לא עובד בתאימות עם משהו אחר אצלך או אפילו מה גבולות ה OC שלו...

וגם אם הוא התקלקל אחרי חודש וחצי - זה רק 150 ש"ח?!?@

מה עדיף להשקיע 400 שקל בלוח שעבר זמנו?

תקנה תתחדש ותעדכן - בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים