פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר אז אתה מוזמן לערוך לי את הכותרת לכותרת עניינית לדעתך.. ותודה על הספאם..
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אני יכול לעזור לך עם דברים מידי פעם, קצת הבנה בסיסית של PHP... לא משהו משוגע (אין לי זמן לזה).למשתמש, הכותרת עניינית בהחלט.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אז אתה מוזמן לערוך לי את הכותרת לכותרת עניינית לדעתך.. ותודה על הספאם.. ;D = בצחוק...דיי, אנשים פה יותר מידי רצינים.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אני יכול לעזור בהכול חוץ מ PHP. אני מסוגל לעזור בנושאים כמו גרפיקה והעיצוב של האתר
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אני יכול לעזור לך עם דברים מידי פעם, קצת הבנה בסיסית של PHP... לא משהו משוגע (אין לי זמן לזה).כנ"ליש לי גם ניסיון שימוש בphpnuke... שאל בפורום אם תצטרך משהו אני בטוח שישמחו לענות לך
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר אז אתה מוזמן לערוך לי את הכותרת לכותרת עניינית לדעתך.. ותודה על הספאם.. ;D = בצחוק...דיי, אנשים פה יותר מידי רצינים.אותי זה לא מצחיק אחרי שסוגרים לי את התארד ואני צריך לפתוח אחד חדש.תחליטו איך אתם משחקים אותה.. יד רמה או צוחקים וכיף....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.