פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר רוב המשחקים בשבת-ראשון והמשחק המרכזי הוא ביום שני, שידורים חוזרים למשחקים המרכזיים (של ראשון ושני בערב) יש יום אחרהפירסומות באמת די מעיקות, אבל הם אף פעם לא עולות על המשחק עצמו, רק על זמנים מתים שהקבוצות מתארגנות למהלךהמשחק המרכזי היה משובח במיוחד והיה צמוד מאד לכל אורכו כמעט
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים שיחקתי היום עם חברים פוטבולהיה ממש כיף (:פעם הבאה אנחנו מתארגנים הרבה והולכים לגן סאקר (ירושלים).עריכה: אפשר לקנות בארץ איפשהו כדור פוטבול בגודל הרשמי? ואם כן, איפה?
פורסם 2006 בינואר 119 שנים מחבר ולכל עונה טובה יש סופה, וכרגיל רבת תהפוכותמשחקי סוף העונה משודרים עכשיו ומחר ב7~8 יסתיים המשחק האחרון בעונה ויתחילו הפליאוףבטח כל זה מעניין אולי מישהו אחד פה אבל בכל זאת...
פורסם 2006 בינואר 119 שנים ולכל עונה טובה יש סופה, וכרגיל רבת תהפוכותמשחקי סוף העונה משודרים עכשיו ומחר ב7~8 יסתיים המשחק האחרון בעונה ויתחילו הפליאוףבטח כל זה מעניין אולי מישהו אחד פה אבל בכל זאת...מעניין אבל קשה לעקוב, השעות של המשחקים לא נוחות
פורסם 2006 בינואר 119 שנים יש לך טעות, ליגת האלופות מתחילה רק בעוד כמה שבועותבדיוק!!כרוגל הרבה יותר כיף ומעניין מפוטבולעובדה שכדורגל זה הספורט הכי פופולרי בעולם!!
פורסם 2006 בינואר 219 שנים למה?רוב המשחקים משוחקים בשעה שמונה אצלנומ-8 עד 11לא תמיד אני פנוי בשעות האלו :\ אבל לפחות אני מנסה :> יצא לי לראות כמה משחקים מתחילת השנה
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר העונה פחות חשובה, ביחוד אם אין לך קבוצה אהודה אבל עכשיו מתחילים הפליאופים ומכאן שווה לעשות את המאמץ לראות
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר אתה רוצה לאמר שאף פעם לא שיחקת כדורגל עם שתי אבנים בתור שער ואבן בתור כדור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.