פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים כדורגל הוא משחק סתמי לצפיהנחמד לשחק אותו אבל לצפיה פוטבול הרבה יותר מענייןוכן אני מסכים שבייסבול הוא המשחק השני הכי משעמם בעולם אחרי גולףוליגת האלופות באמת מתחילה רק עוד כמה שבועות...
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים כי כתבת שלרוץ על מגני ביצים וטייץ זה טיפשי. אז בהנחה שאתה אוהב כדורגל, אז לרוץ על מגני רגליים זה לא טיפשי?לא האמת שאני לא מוצא שום פאונטה בלרדוף אחרי כדור אבל זה רק בגלל שמשחקי כדור הם לא הצד החזק שלי
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים ועכשיו משחק עתידי ב-5+ שימו לב שכתוב "מחר" מתחת ללוגו של 5+ הכוונה היא לליגת האלופות אבל זה נמצא באותו מקום שתמיד שמים את ה "אתמול" במשחקים
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אכן הליגה הטובה ביותר בעולם הלא היא הCHAMPIONS LEAGUE החלה היום במשחק מדהים של ליון נגד ריאל
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אכן משחק מדהים לחלוטין היה תענוג להסתכל ריאל מדריד עולה למחצית שניה באמונה שהיא יכולה לנצח האמת, כשראיתי אותם משחקים גם אני האמנתי בזה. יש רק קבוצה אחת על המגרש....וזאת לא הקבוצה שמובילה 3-0
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים לא אוהד אף קבוצהזאת הדרך היחידה שאני יכול להנות מכל המשחקים לא משנה מה תהיה התוצאה
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים לא אוהד אף קבוצה זאת הדרך היחידה שאני יכול להנות מכל המשחקים לא משנה מה תהיה התוצאה אני מסכים איתך מאוד. אני אישית אוהד את יובנטוס(זה חזק ממני ) ושמתי לב שכשיש משחק של יובנטוס אני לא יכול להנות, ברוב הפעמים(אלא אם אנחנו מנצחים כמובן ). גם ממשחקים אחרים שהתוצאה שלהם יכולה להיות קשורה איכשהו ליובנטוס אני מתקשה לשבת בנחת .
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים בליגת האלופות גם אני לא אוהד אף קבוצה אבל המשחקים שם, אויש המשחקים, תענוג לעיניים.
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים החלטתי ללכת על זה ולראות את המישחק ואת האמת אני מופתע לטובה אני לא איש שאוהב ליראות ספורט (יותר לשחק) אבל זה היה ממש נחמד תוך כמה דקות הבנתי את החוקים ואת הניקוד והכל אבל מה שעיצבן אותי זה שכל חמש שניות פירסומות ESPN האלו מעצבנים אני חייב להגיד באמת מישחק מעניין אבל זה רק אני או שיש לESPN כל יום מישחק? דרך אגב אתמול היה דיי מתוח ברבע האחרון (לעומת המישחק הראשון)
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים לא להרוס את הת'רד פוטבול שלי!בכל מדינה נורמלית פוטבול == כדורגל ;Dטוב דיי... נחזור לפוטבול אמריקא(ק)י.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.