פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר אני אישית לא מתרוצץ אחרי הקידמה העצבנית של מעבדיםאין לי שום תועלת ב 64BIT ולא בDDR IIאני צריך שידרוג מינימלי ותוספת תמיכה לשידרוגים מאוחרים.כמו HT וDDR3200 וכמובן AGP*8שכרגע אין לי :-[ ולען אני לא יכול אפילו לשדרג לכ.מסך כמו NV 6600 או אחרים...אני יודע ש תושבת 478 מיצתה את עצמה.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר ובכן אני לא מחבב את GIGABYE למרות שהוא מציע את כל התכונות של 865PEיש משהו עדיין מושך ב ABIT
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים עזוב,באמת שכרגע מיותר ולא משתלם במיוחד לשדרג,בכל מקרה זאת החלטה שאתה מבצע - המלצתי לך היא IS7 ואם הכיס לא מאפשר אז IS7-E. מצחיק שלפני השדרוג היה לנו מחשב כמעט זהה(לחלוטין!)
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר כן, אני קצת עקשן.כי כל לוחות מבוססי 865PE מציעים אותם תכונות השאר זה תוספות של יצרן הלוח.וABIT מציע הרבה פיטצ'רים
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים כן, אני קצת עקשן.כי כל לוחות מבוססי 865PE מציעים אותם תכונות השאר זה תוספות של יצרן הלוח.וABIT מציע הרבה פיטצ'ריםכמו?
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים לא הבנתי מה לא טוב בסידור של ASUS. דווקא יש לי סידור לא רע עם הלוח הזה. ;D
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר תמונה ישנה אבל זה מה שמצאתי, אז אני לא רואה איך אני מסדר את הכל אחרת עכשיו גם רואים עד כמה הלוח שלי ישן [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים אני מצטרף להמלצה נגד שדרוג.אין שום מניעה לשים כרטיס AGP כפול שמונה על סלוט כפול ארבע.איזה מעבד יש לך?
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר Northwood 2.4Ghz 533Busהשידרוג הוא בשביל לאפשר לי לרכוש ולהישתמש ב מעבד HT וזכרונות PC3200 DUAL CHANNELודיסקים של SATAמה שאין לי תמיכה בלוח שלי כרגע.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים אחי חבל על הכסף שלךתחכה קצת הכסף לא יהיה שווה את הביצועים שתקבלאתה מתכוון להחליף בעתיד מעבד וכרטיס מסך וזיכרונותכיאלו לקנות מחשב חדש......חבל על הכסף
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר אתה צודק, אבל למה לחכות? כשDDRII יוריד מחירים כש PCI-E יהיה DEFAULT כש SATA יהיה DEFAULT או כשיגיע PENTIUM M ויהיה מובנה בלי מתאמים? לצערי גם אם יהיה לי DDR 400 וAGP*8 ודיסק SATA זה יתיישן תוך שנה... מה אני יכול לקנות לשפר ביצועים במקצת כ,מסך? אין לי הרבה אפשרויות לשידרוג גם פה.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים אחי אין לך כל כך מה לשדרג תישאר עם מה שיש .מקסימום להחליף כרטיס מסך . שאם תשאל אותי לא הייתי עושה אתה בחיים היה לי כרטיס כזה בעבר והוא מעולה . ואם אתה לא גיימר מטורף תשאיר את הכול ככה . כי מבחינת ביצועים והסכום שאתה רוצה להשקיע לא שווה לך לבזבז את הכסף תשאיר את החשבון שלך טיפה יותר מלא.המעבר היחיד ששוה זה לעבור ל PCI-EXPRESS . תחפש יש שניה איזה רדאון חזק אבל חבל על הכסף שלך כי אתה תקנה ותתקע אם זה - חבל . זה מה שאני הייתי עושה ועשיתי . חיכיתי ויחסית הרבה זמן . אבל בסוף קניתי כבר מחשב חדש . במקום לשדרג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.