עבור לתוכן

האם Realtec AC'97 תומך ב-5.1?

Featured Replies

פורסם

שעלום לכם אנשים חביבים, הנני מגיע מגיימר :ם

אז, קניתי לי Creative 5200 5.1

הרכבתי ועובדים רק הסאב ו-2 רמקולים, ה-Rear.

יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל, הוא תומך ב-5.1? או מה הבעיה פה >:

תודה מראש, אביב.

פורסם

[ltr]it supports 5.1 but you need to set the sound card to 5.1. anyways the AC97 sucks in terms of quality even a SoundBlaster live!5.1 would be much better. [/ltr]

פורסם

אוי בוא תגזים, אני משתמש בREALTEK ALC655 ואני נהנה מכל רגע, אין לו שום בעיות איכות, אולי בביצועים הוא נופל מהSB LIVE או מהSS, אבל הוא עומד בתקני האיכות הנדרשים, אני שומע מוזיקה ונהנה מכל רגע..

פורסם
  • מחבר

אז, זה כן תומך?! >< איך לא ראיתי את זה מקודם :s07:, הנה עכשיו כיווננתי את זה ל-5.1

לקח לי מלא זמן להרכיב אותם וכבר פירקתי אותם בשביל להחזיר לחנות >< סעמק, לא נורא נרכיב שוב מחר..

תודה חברלעכ'ס ^^

:xyxthumbs:

פורסם

אוי בוא תגזים, אני משתמש בREALTEK ALC655 ואני נהנה מכל רגע, אין לו שום בעיות איכות, אולי בביצועים הוא נופל מהSB LIVE או מהSS, אבל הוא עומד בתקני האיכות הנדרשים, אני שומע מוזיקה ונהנה מכל רגע..

[ltr]I thought the same thing too, when I moved to SB Live, I realised how flat the sound was, and I thought I'm on top of the world. then I moved to SoundStorm and I realised music can sound even better. it's hard to explain but in SS it sounds much better than the SB live, it "feels" wormer.[/ltr]

פורסם

פתחתי פה פעם דיון על זה, והיו כל מני PLUGINS לכרטיס קול ב WINAMP שהופכים את הצליל ליותר "חם"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים