עבור לתוכן

לוג'יטק משחררת עכבר חדש ואנחנו נתקעים עם ה-MX1000

Featured Replies

פורסם

WTF??

בערך חצי שנה אחרי שכולם התלהבו וקנו את ה-MX1000 הם משחררים את ה- MX610 ?!?!?אין לי בעיה שיעשו מלא עכברים אבל הם בכוונה שמרו בסוד את היציאה של העכבר הזה בכדי שכולם ייקנו את ה-MX1000 במחיר הכי יקר בגלל שזה יחסית בהתחלה ואז גם את החדש יקנו כולם במחיר חדש וייקר... :pissed: :pissed:

לא קצת חוצפה? הם מזלזלים בלקוחות!

:nixweiss::pissed::bash::s07: :s05: :P :-[ :-X

פורסם

טיפשי למכור עכשיו את הMX1000 הוא עכבר מצויין תשמור אותו העכבר הזה יעלה בטח איזה 700 שקל בארץ

פורסם

דבר ראשון - תשנה בבקשה כותרת.

דבר שני - מה חוצפה בזה? זה כמו שתבקש מכל מפתחי המעבדים להפסיק ליצור מעבדים יותר מהירים, בגלל שלפני חודש קנית את המעבד הכי חדש ואתה לא רוצה להתבאס ::)

אגב - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום, תערוך את ההודעה שלך בהתאם(תשנה כותרת בנוסף) אם אתה מעוניין שהדיון לא ינעל.

פורסם

טיפשי למכור עכשיו את הMX1000 הוא עכבר מצויין תשמור אותו העכבר הזה יעלה בטח איזה 700 שקל בארץ

איך בדיוק הגעת ל700 שקל?!?

-לקוח מהכתבה על העכבר:

"מחירו של ה-MX610 צפוי להיות בסביבות ה-60$ בארה"ב והוא צפוי להיות זמין כבר בתחילת אוקטובר."

בחישוב גס זה יוצא 270! אני ממש לא חושב שבארץ הוא יעבור את ה350...

ש350 זה יותר זול מה-MX1000! והעכבר הנ"ל נשמע עכבר בן זונה

אני תיכננתי לקנות את הMX1000 אבל אני מחכה לראות כמה הוא יהיה בארץ.

לדעתי שווה לחכות!

פורסם
לוג'יטק משחררת עכבר חדש ואנחנו נתקעים עם ה-MX1000

:bash:

טוב, אז בגלל שקנית עכבר ואתה לא רוצה להתבאס, הם לא יפתחו יותר עכברים חדשים.

וגם אם כן, אז בגלל ששילמת עליו X כסף, הם לא ימכרו אותו במחיר משתלם. שוב, כדי שלא תתבאס.

אני לא מבין מה הבעיה שלך. הם הוציאו עכבר חדש ומתקדם טכנולוגית. בעקבות תחרות בשוק הם אפילו הצמידו לו מחיר אטרקטיבי מצויין. ואתה מתלונן.

אתה יודע, שילמתי פעם 2,000 שקל על צורב 4x2... היום צורב DVD במהירות x52 עולה 300 שקל... מה זאת החוצפה הזאת?! ::)

פורסם

אתה יודע, שילמתי פעם 2,000 שקל על צורב 4x2... היום צורב DVD במהירות x52 עולה 300 שקל... מה זאת החוצפה הזאת?! ::)

הSmart And Friendly ?

חחח גם לי יש אותו עלה אותו מחיר כמובן אם אתה מדבר על אותו צורב

פורסם

דרך אגב, המחיר יהיה בארץ יותר גבוהה, אל תדאג... 60$ יוצא בחישוב גס 315 ש"ח, מה שאומר שהוא יעלה בארץ איזה 400 ש"ח לפחות... (וכמובן שהרבה יותר בהתחלה)...

ואל תשכח את ה G7 שהם מוציאים לשוק, שהוא גם אמור להיות עכבר לייזר אלחוטי....

פורסם

הG7 האלחוטי יעלה ממש יקר בארץ שהוא יגיע, נכון

וגם הלייזר החדש החוטי יעלה הרבה(נראה לי קוראים לו G5, לא זוכר...)

אבל אני לא בטוח שהMX610 יעבור את ה350 אחי.

ואיך בדיוק הגעת ש60 דולר זה 315?!?

60*4.5 זה 270.

תוסיף לו Taxes והוא מגיע לבערך 300.

פורסם

;D ;D ;D ;D ;D

הנה לכם רבותיי הפראייר הישראלי המצוי. ;D ;D ;D ;D ;D ;D (אוי אני מת על הסמיילי הזה.)

פורסם

אני לא מוכן להדפק...

לכן אני עדיין עובד עם P2-300 ;D

:xyxthumbs:

פורסם

WTF??

בערך חצי שנה אחרי שכולם התלהבו וקנו את ה-MX1000 הם משחררים את ה- MX610 ?!?!?אין לי בעיה שיעשו מלא עכברים אבל הם בכוונה שמרו בסוד את היציאה של העכבר הזה בכדי שכולם ייקנו את ה-MX1000 במחיר הכי יקר בגלל שזה יחסית בהתחלה ואז גם את החדש יקנו כולם במחיר חדש וייקר... :pissed: :pissed:

לא קצת חוצפה? הם מזלזלים בלקוחות!

:nixweiss::pissed::bash::s07: :s05: :P :-[ :-X

מי בדיוק הכריח אותך לקנות את הMX1000?

זבש"ך!

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מתכוון שהם דופקים את הלקוחות אבל אין להם הגינות עסקית...

לא משנה! עזבו ! בכל מקרה כל מה שתגיבו יהיה ירידות דפוקות ומשעממות כמו שבכל הפורומים קורה

פורסם

מעניין... חשבת שאולי זה בגלל שהדעה שלך מוטעית ...... ? ::)

פורסם

אני בעל MX1000 ואני נהנה מכל רגע איתו....

אני לא ממש יודע ... אבל למה כל כך משנה לך שיש עכבר אחר....חדש שמבוסס עלה MX1000 אבל הוא עם חוט...שמציג רזולוצית סריקה גבוה יותר...

הם ממש לא מזלזלים בלקוחות.. זה כמו שתיקח עכשיו את NVIDIA או ATI או כל חברה אחרת... נגיד AMD .... יצא FX55 ... אחרי כמה חודשים יצא FX57

אז מה עכשיו אנשים שיש להם FX55 יקומו ויגידו מה זה AMD מאנייקים לא מיתחשבים בלקוחות ... לקוח קונה מעבד ב 5 אלף שקל .. ואחרי חודש יוצא מה שהוא יותר טוב .....

פורסם
  • מחבר

מעניין... חשבת שאולי זה בגלל שהדעה שלך מוטעית ...... ?  ::)

יכול להיות...אבל זה ממש לא עניין הת'רד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים