עבור לתוכן

עזרו לי בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות זיכרון 256 MB DDR

ורציתי לדעת אם זה יעבוד ב....

INTEL PENTIUM II 400 MHz

ואם כן אתם יכולים להציע שמוכרת זיכרון 256 בזול

תודה

פורסם

תערוך את ההודעה שלך ותשנה כותרת.

לא, זכרון DDR לא עובד עם לוחות לפנטיום 2.

אתה צריך זכרון Sdram PC100.

בקשר לחנות, ההבדלים לא גדולים, תסתכל בzap.co.il ובעוד כמה חנויות רשת שלא מופיעות שם (סימפלטק, זיגזג, למיר..)

פורסם

משתמש יקר,

לצערי הת'ראד שלך ננעל.

הפורום אינו מהווה תמיכה נפשית, כותרת עניינית בבקשה.

ולהבא קרא את הודעת הפתיחה בכל פורום:

מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה:

דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמשוך יותר צפיות ותגובות מאשר כותרת עם סימני קריאה מרובים. אל תהסס להשתמש באפשרות החיפוש בפורום, ייתכן מאוד ששאלתכם נשאלה כבר בעבר ונענתה.

נושא נוסף,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית.

החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה.

גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר.

לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו.

אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום.

אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא אף תעלם לגמרי מהפורומים.

יום טוב,

צוות HWzone

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים